Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве ... Гларуси и Котки!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Котьоо си ляга, и без туй песа ми го няма, да се гоним из къщата...

Наздраве на допиващите!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Айде, аз ви оставям, че утре дедо поп ще ме юрка да дигаме бутилки на камионя. После почерпва по бира и парче салам, ама докато почерпи все ме плаши, че нямало, та аз примирам от страх да не би да е вярно...

Наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          ...песа ми го няма...
          Да не си го нахранила с ориз?
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
            Хъм-хъм, а-а, като професионалист да кажа. Това се лекува с тиксо, прахосмукачката не помага.
            Наздраве!
            Хихи,на колянно-лакътна позаКотките ги харесвах до една моя крехка възраст,после ми опротивяха.Наздраве де!
            Последно редактирано от Янита; 27-12-12, 21:55.
            Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Наздраве!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                Хихи,на колянно-лакътна позаКотките ги харесвах до една възраст,после ми опротивяха.Наздраве де!
                Хихи, я питай мъжете, какво и е лошото на позата. Аз ги харесвам от времето, когато бях звезда. Шефа ми имаше котка, незнам за на Ники скрапа, ама тая си беше котка-идиот. Та преди 3 години и аз се сдобих с котка и тя е идиот. Все тя е важна. Хубавото е, че лесно се гледа в къщи. Иначе, въпреки страхът ми от кучета, бих искал едно куче. Наздраве!
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Имах две кучета, сега само едно. Котки не обичам, но не ги и мразя. А този дере, хапе, бяга и прави пакости. Учудващо ритникоустойчив индивид.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Имах едно куче-Ротвайлер.После малко коте.Котките не ги недолюбвам,но не са като кучетата.Наздраве!
                    Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Тъй-тъй! Имате нужда от Гриш@еб, на ЛС очаквам оферти ('айде ,моето момче, изкарай нЕкой леФ), реклама не е нужна, то се знай - перЕфектно качество

Наздраве!
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        Нищо не съм забравила, ама повторението е майка на знанието, трябва да се ... затвърдяват знанията постоянно.

А наздраве!
                        Скромната ми звероукротителка тя, къде бях досега, а?
                        Особено ми хареса финиша и сълзите и последвалата риплей канонада, чаршаф дан съм, по ено време го гепи вакума, пък другите мЪрсотии - стръвница, ма случила на читав пес...

Наздраве, де!

Коментар

Да са у шматката...
                          Живко, Саня, да са Ви добри и да ги слушате, много радости да Ви носят... За Ваше, тяхно, наше - НАЗДРАВЕ
                          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Я да взема да почерпя с малко закъснение (тъкмо се прибрах от кръчма). Та за имен ден черпя де.
                            Е ви пиене

Ето и малко сокче (дя не се напиете)

Абе който какъвто сок харесва

Ето и мезенце

Е ви и един музикален поздрав

Айде със здраве.

п.п.Благодарности на дедоКоко за музикалния поздрав по телефона.
                            п.п.п.А бе!? Ако се кандидатирам за член (може и ЖУВ да ми викате) к'ъв е членския внос?
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ми да си жив и здраФ!
                              Наздраве!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                Стига, бе Жени. Мойте аниматорки го денсят без проблем. А не са първа младост. Аре..
                                Ти ни докарай тая джедайка http://fakti.bg/show/55891-gola-didj...aign=firstpage в бара пък гледай как се танцува
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X