Жоре, това ако се опитам да го танцувам, тамън около нова година ще мога да се раздвижа след сецването. Това е за млади девойки!
Стига, бе Жени. Мойте аниматорки го денсят без проблем. А не са първа младост. Аре..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве! Жени на уискито вика кафе, ама за другите се хвана. В момента, в кокто казваше на Таргата по телефона "пием кафе", слагаше чашите с уиски на масата....
То за теб за да са първа младост трябва да са в детската градина...
Па то и песента тъкмо за там.
Наздраве Жоре.
Ах ти, перверзнико. Ела в Клубът Ми, да станеш скромен и свенлив /като ПреЦедателят/. Аре..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Пачата още не ми е стегнала, ама ще я чакам, че съм и се наточила.
Сестричке, винаги съм се чудил, какво означава, когато една жена каже: "чакам да ми се стегне пачата"..
Свърших първата чаша.
За мезе имам останали от онзи ден зелеви сърми(с много месо в тях), ама за разкош си стоплих и малко джумерки. Ей, така-за да се чувства изобилието...
Наздраве.
Пък на онзи рошавия джедай в клуба му няма да стъпна никогиш. Все още съм с разсъдъка си, колкото е останал.
Коментар