Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
    Нямам трико, ти нищо не каза за палците, що да ти се обаждам... Честно, ако и утре ме боцне така, ще ти звънна... ама... друг път!
    Наздраве ти и на Дидо наздраве!
    Е, аз ще ти дам палците... друг път!
    Наздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аз па си "помислИх", че жена му му е сърдита, щото е задръстил кюнеца на печката..., но дали знае, че е със синя прашка
      Така както съм го написал излиза, че жена му е със синя прашка, а аз имам предвид, че кюнеца е запушен със синя прашка!
      Багер, като четеш горното, задължително прочети и долното преди да пишеш!!!
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Така както съм го написал излиза, че жена му е със синя прашка, а аз имам предвид, че кюнеца е запушен със синя прашка!
        Багер, като четеш горното, задължително прочети и долното преди да пишеш!!!
        А ти, всъщност, от къде знаеш, че жена му не е със синя прашка, а?
        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          А ти, всъщност, от къде знаеш, че жена му не е със синя прашка, а?
          Наздраве!
          Знам че в печката са 'фърлиха едни сини гащи! Единствено за това съм сигурен (щото го видех по телевизията, а на нея имам 100%-ва вЕра) и това си коментирам недвусмислено... ...значи Кольо е от ЦСКА-то.

Наздраве!
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Знам че в печката са 'фърлиха едни сини гащи! Единствено за това съм сигурен (щото го видех по телевизията, а на нея имам 100%-ва вЕра) и това си коментирам недвусмислено... ...значи Кольо е от ЦСКА-то.

Наздраве!
            Е тука му свали имиджа... Лягам си, за да не чета това!
            Наздраве!

Коментар

Нищо не се промени в Новия свят! Пак секс и пиене! Имах некви надежди, ама на...
              Наздраве!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аааа, те надеждите са за безнадеждните. Наздраве!
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Аде до утре!
                  Наздраве!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Лека нощ на всички.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е ...Добро Утро! на всички преживели края на края.
                      Тъй видяхте ли края...аз да нахраних си мъниците...почистих им и те доволно мрънкат в кафеза...за мен това е краят за сутринта.
                      Сега вече началото Кафе, с мандаринка и после фреш с грейпфрут.....
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Добро утро! ...
                        Ей Доби .... ранобудна, ще отхвърлиш задачките първа ей
                        Мен ме чака днес голям харч на парички ... всички подаръци трябва да са на лице още днес
                        ... и аз съм с чаша кафе, но се запътвам към кухнята да правя принцеси, че 3-те гърла ей сега ще се отворят
                        Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Добро утро момичета!
                          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Добро---Сонче, Дидо,....добро поспаланковци....Айде почна началото след края!!!Ай на КаЙве....помни ли някой истинския аромат на турското кафе....аз да незнам какво беше и от къде го внасяха само знам че сутрин се събуждах с него....баба ми го вареше в малко чайниче сутрин и го чакаше да се надигне...как само ухаеше....нямах търпение да порасна за да ми свари и на мен
                            Да ви е сладко!
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Добро утро! Доби, благодаря за кафето!

Коментар

Айде и да апнете...че забравих...Сокчетата и млякото от сладкарницата МУ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X