Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Малииии, как се стегнахте, чак не се усеща...

Наздраве!
    ППППП Аз ще съм на гости у дядото в Бургас и ще съм на масата,нека свършва светът тогава.

Наздраве!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве!
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Наздраве от мене ,водекн със сланинкен
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
          Блажиш а блажиш?Наздраве!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Дедо Попе, утре вечер ще се чуем, че го дават май голЕм снЕг, да не останеш по пътя.
            За четвъртък следобед баща ми каза, че можел да се освободи, може и той да дойде.
            Наздраве и последен напън за тая година!
            Сонче честито!
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Е доиде и моят ред......Сонче да ти е честито ..и наздраве..радвам се за теб!

Аз днеска постя...нямам причина просто така се получи.....та на пържини картофки, препечен многозърнест, и червено вино и малко чесън....та Наздраве и от мен.
              Не помня от кога не съм хапвала картофи и то пържени...нали не ми дават пържено...пак ми пламна езика но пък кеф цена няма.
              та сега до коледа пак диета и на коледа квото ще да става ще пукам кат неВидела. Ще правя един гювеч пълен с няколко вида пържоли от свинско и пилешко, със наденица на скара, ред сърма със кис.зеле, ред гъби, и ред кифтета, и накрая с бяло вино и стафиди и кис.кас. става мам си джейс.
              После разни тиквеници, баници, погачи, и др. гевезелъци.

Вечна му памет на Калоянчев...съвсем намаляха великите театрали.....първият беше Парцалев
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве, ама нещо ми е криво...
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Айде сега за мен и свата да уточниш, кое ти е криво...

Наздраве!
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Бог да прости Калата!

Сонче, честито! Ти какво учиш?

Другари и другарки, замундзих го с кръстО, Много лошо, двама от моите едва ме довлякоха (буквално) до вкъщи, стойката ми е като първата буква от името ми... нек'ъв ад!!! Сега кандардисвам Стойкова да ме къпе (нещо се опъва).
                    Нищо не може да ми попречи да кажа: Наздраве
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Какво стана с кръста ти? Една ракия и една чаламба от джакданиелс териера ще те оправят
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Наздраве, пичове!
                        Гриша това време си е таковало онаковата. Мен врата ме тормози от цял месец. Пък и шпакловане на тавани ми се случи за късмет...
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Наздраве, ама нещо ми е криво...
                          Що..
                          П.П. Отсипвам за Калата.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Брат'чед, съчувствам ти. Знам какво е. Сещам се само за крайни мерки на леченое, но пък после щи казвам как превантивно да се опазваш...
                            Наздраве
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                              Дедо Попе, утре вечер ще се чуем, че го дават май голЕм снЕг, да не останеш по пътя.
                              За четвъртък следобед баща ми каза, че можел да се освободи, може и той да дойде.
                              Наздраве и последен напън за тая година!
                              Сонче честито!
                              Ако некой камион "ТИР" не се е завъртел на пъта ,не се притеснявам.Сека зима го пътувам като вали снег .Па и Компотерчо ши е с мене ,така че нема ядове
                              Наздраве
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Какво стана с кръста ти? Една ракия и една чаламба от джакданиелс териера ще те оправят
                                Знам ли Ники... Преди време ми дадоха диагноза "Дискова херния" и искаха да ме оперират, ама аз от лекарски грешки съм патил та им показох един ЖУВ

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Гриша това време си е таковало онаковата. Мен врата ме тормози от цял месец. Пък и шпакловане на тавани ми се случи за късмет...
                                Май не е от времето, Саше, и си пази врата

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                                Брат'чед, съчувствам ти. Знам какво е. Сещам се само за крайни мерки на леченое, но пък после щи казвам как превантивно да се опазваш...
                                Наздраве
                                Подозирам, че ми гласиш нещо...

Наздраве.
                                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X