Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• То там закъсам ли.... хич няма да искам да ме дърпате!
    Наздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
      Нормално, Румба, благодаря! Нямаш ли път насам нещо ?

Коледна сбирка на бара няма ли да правиме ?

Наздраве!
      Ами, ако се обади някой, да му карам колата на към вашия край!
      Наздраве!
      Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Пейчев, как да пиша от тапаата пост, без да отговарям? Не намирам такъв бутон....
        Малко не мога да ти разбера въпроса, но ще се опитам да ти обесня като цяло за постването на мнения.
        1. Четеш тема, решаваш да постнеш мнение. Цъкаш копчето за опциите (телефонът ти С3 ли беше? ако да, цъкаш левия бутон от сензорните, тоя с чертичките. ако не, трябва да има или такъв с чертички, или един с едни квадратчета.) и цъкаш Reply и пишеш.
        2.Четеш и искаш да отговориш на някой, цитирайки го по следния начин:
        Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        ....
        Цъкаш върху поста, който искаш да цитираш и избираш това с кавичките-Quote. И те така... Наздраве!
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Наздраве БарО!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Младши с Dsire C съм . Разбрах ,че препоръчваш iGo . Ся трябва и да обясниш като на ученик от 2-ри клас Ми ко стана с гармин за андроид той не го ли бива?
            Наздраве
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Наздраве пиянки!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                Младши с Dsire C съм . Разбрах ,че препоръчваш iGo . Ся трябва и да обясниш като на ученик от 2-ри клас Ми ко стана с гармин за андроид той не го ли бива?
                Наздраве
                Гармина уш е добре, ама ако ти кажа какво трябва да правиш, за да го инсталираш, ще се откажеш от смартфоните!
                На ЛС ли да ти обесня как става номера или ще ми дадеш друг начин за комуникация?
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Здравейте, аз съм с Xperia X10i (стара гега), и съм и сложил sygic aura и съм доволен, за iGo също съм чувал добри отзиви.Гармина за андройд не е вариант като цяло другите са доста по-добри.Аз съм с грамин на една стара нокия и намирането на сигнал е доста бавно.
                  Сега ако може и вие да ми отговорите на един въпрос ще черпя по едно и то не на чужда сватба -от къде мога да си поръчам емблема на форума и за колата и от тия дето се пришиват на дрехите.Прочетох няколко теми, но за настоящия момент не разбрах от къде да си поръчам.
                  Мерси и наздраве
                  Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                  Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Пощата ми е freeflyer@abv.bg .Ако искаш може и на ЛС .Други варианти немам.Да ти звънна по тел и да ми обясниш ,ще го забравя след 5 мин
                    Бая черпене ши изкараш .Обачи кога ще стане възможно те почерпим не се знае
                    Наздраве
                    ПП
                    Ванич ,първо добре дошъл!
                    Емблемата на форума я имаше из темите в ПДФ формат.Изтеглих си я от там ,занесох я в рекламна фирма и ми направиха лепенките.За тия по дрехите мисля че някой ги шиеше директно
                    Наздраве ти!
                    Последно редактирано от FREEFLYER; 16-12-12, 21:04. Причина: ПП
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Ванича, пиши на Виктория Викторова или на Владимир Йончев да ти изпратят.
                      Ама само стикери ще може, за дрехите още не сме се разбрали кой и как ще ги прави.
                      Наздраве!
                      Дедо Попе, на ЛС ще стане номера. Ей сега почвам да ти пиша.
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

@махххх - Съвети и акъл трудно давам..., от даване останах без, че чак трудно пазя равновесие вече. Голям си, глава на раменете имаш (ти си знаеш), приятели също! Пий, яж и си носи новите дрехи, другото е суета наречена живот, всичко е гонение на вятъра!

Големият се разболя, малкият прави бели, Гриш@ба ме изостави, мусака няма... баси неделят.

Наздраве!
                        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                          Здравейте, аз съм с Xperia X10i (стара гега), и съм и сложил sygic aura и съм доволен, за iGo също съм чувал добри отзиви.Гармина за андройд не е вариант като цяло другите са доста по-добри.Аз съм с грамин на една стара нокия и намирането на сигнал е доста бавно.
                          Сега ако може и вие да ми отговорите на един въпрос ще черпя по едно и то не на чужда сватба -от къде мога да си поръчам емблема на форума и за колата и от тия дето се пришиват на дрехите.Прочетох няколко теми, но за настоящия момент не разбрах от къде да си поръчам.
                          Мерси и наздраве
                          Ха добре си дошъл в бара!
                          Наздраве!
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Де го Гришо@ба бре ? Ко стана с него ? Той беше готов за талисман на бара ти викаш че те изоставил
                            Наздрай
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Мерси за отговорите. Ако някой иска да слага sygic и не му е ясно как става да ми пише на лично ще свършим работа за нула време.
                              Гриша то неделята скапана, скапана ама пък утре е понеделник и това е по-големият проблем, но сега все още е неделя така че... Наздраве
                              Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                              Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Гриша, бързо оздравяване на всички!
                                Дедо Попе, имаш ЛС.
                                Наздраве!
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X