Пейчев, как да пиша от тапаата пост, без да отговарям? Не намирам такъв бутон....
Малко не мога да ти разбера въпроса, но ще се опитам да ти обесня като цяло за постването на мнения. 1. Четеш тема, решаваш да постнеш мнение. Цъкаш копчето за опциите (телефонът ти С3 ли беше? ако да, цъкаш левия бутон от сензорните, тоя с чертичките. ако не, трябва да има или такъв с чертички, или един с едни квадратчета.) и цъкаш Reply и пишеш. 2.Четеш и искаш да отговориш на някой, цитирайки го по следния начин:
Младши с Dsire C съм . Разбрах ,че препоръчваш iGo . Ся трябва и да обясниш като на ученик от 2-ри клас Ми ко стана с гармин за андроид той не го ли бива?
Наздраве
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Младши с Dsire C съм . Разбрах ,че препоръчваш iGo . Ся трябва и да обясниш като на ученик от 2-ри клас Ми ко стана с гармин за андроид той не го ли бива?
Наздраве
Гармина уш е добре, ама ако ти кажа какво трябва да правиш, за да го инсталираш, ще се откажеш от смартфоните!
На ЛС ли да ти обесня как става номера или ще ми дадеш друг начин за комуникация?
Здравейте, аз съм с Xperia X10i (стара гега), и съм и сложил sygic aura и съм доволен, за iGo също съм чувал добри отзиви.Гармина за андройд не е вариант като цяло другите са доста по-добри.Аз съм с грамин на една стара нокия и намирането на сигнал е доста бавно.
Сега ако може и вие да ми отговорите на един въпрос ще черпя по едно и то не на чужда сватба -от къде мога да си поръчам емблема на форума и за колата и от тия дето се пришиват на дрехите.Прочетох няколко теми, но за настоящия момент не разбрах от къде да си поръчам.
Мерси и наздраве
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Пощата ми е freeflyer@abv.bg .Ако искаш може и на ЛС .Други варианти немам.Да ти звънна по тел и да ми обясниш ,ще го забравя след 5 мин
Бая черпене ши изкараш .Обачи кога ще стане възможно те почерпим не се знае
Наздраве
ПП
Ванич ,първо добре дошъл!
Емблемата на форума я имаше из темите в ПДФ формат.Изтеглих си я от там ,занесох я в рекламна фирма и ми направиха лепенките.За тия по дрехите мисля че някой ги шиеше директно
Наздраве ти!
Последно редактирано от FREEFLYER; 16-12-12, 21:04.
Причина: ПП
Ванича, пиши на Виктория Викторова или на Владимир Йончев да ти изпратят.
Ама само стикери ще може, за дрехите още не сме се разбрали кой и как ще ги прави.
Наздраве!
Дедо Попе, на ЛС ще стане номера. Ей сега почвам да ти пиша.
@махххх - Съвети и акъл трудно давам..., от даване останах без, че чак трудно пазя равновесие вече. Голям си, глава на раменете имаш (ти си знаеш), приятели също! Пий, яж и си носи новите дрехи, другото е суета наречена живот, всичко е гонение на вятъра!
Големият се разболя, малкият прави бели, Гриш@ба ме изостави, мусака няма... баси неделят.
Наздраве!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Здравейте, аз съм с Xperia X10i (стара гега), и съм и сложил sygic aura и съм доволен, за iGo също съм чувал добри отзиви.Гармина за андройд не е вариант като цяло другите са доста по-добри.Аз съм с грамин на една стара нокия и намирането на сигнал е доста бавно.
Сега ако може и вие да ми отговорите на един въпрос ще черпя по едно и то не на чужда сватба -от къде мога да си поръчам емблема на форума и за колата и от тия дето се пришиват на дрехите.Прочетох няколко теми, но за настоящия момент не разбрах от къде да си поръчам.
Мерси и наздраве
Мерси за отговорите. Ако някой иска да слага sygic и не му е ясно как става да ми пише на лично ще свършим работа за нула време.
Гриша то неделята скапана, скапана ама пък утре е понеделник и това е по-големият проблем, но сега все още е неделя така че... Наздраве
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар