Допивам си кафето, и отивам на разходка. С форд-нисана. Леко трасе, ама с много участници. От Разград и РусИ, че и от Варна. Разградската група са осигурили агне което ще бъде изядено с кеф довечера в комплекс "Хановете" в Плиска. Наета е банкетна зала, ще стане купона. Преспиваме, и утре сутрин кой откъдет' е.
Еха, Коле! Завиждам!
П.п. Дали това няма да е началото на подготовката на Мавераното за редовна експлоатация...
Тцъ. Специално питах за маршрута, и след като казаха, че е лек се реших да отида с форд нисана. Щях да съм с един приятел в неговата витара, ама той отпадна, та се наложи да отивам със семейния джип.
Та поради уважителни причини тази вечер няма да съм на бар, ама ще си мисля за вас. Не с дясната ръка, споко...
Таргов, ти не щеш ли да дойдеш бе? Геро и Боги ще идват, ако не е късно тръгвай с тях.
Иначе сборния пункт е в 10:30 на 5 километър, ама тогава разградлии ще донесат агнето, Киро ще го занесе да се пече в града, надали ще тръгнем преди 11-11:30. Демек има време.
Таргов, ти не щеш ли да дойдеш бе? Геро и Боги ще идват, ако не е късно тръгвай с тях.
Иначе сборния пункт е в 10:30 на 5 километър, ама тогава разградлии ще донесат агнето, Киро ще го занесе да се пече в града, надали ще тръгнем преди 11-11:30. Демек има време.
Един приятел с Диско, португалец, заспал и се хвърлил от някакъв мост. Обещал съм да ходя да го гледам. Иначе щях да дойда да пия едно кафе с пияниците.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар