Всъщност кво мии на диетата точно това което трябва за едно готино изкарване туй ми разрешават... а така желая на сички такава диета като мойта ако сте болни..... Малиии ....Не може нищо млечно, и на млечна основа, нищо сладко със захар или подсладител, само естествени захариди ама по малко....като мандарини, портокали, и зелени ябълки и киви....и задължително по два пресни фреша от грейпрут а може и самия плод. Никакво бяло брашно и въоще да се избягват тестените продукти...може по малко но от твърда пшеница, или от смесени брашна без бяло. Но пък Може...месо всякакво без пържено и без тлъсто, може кисело, солено, яйца веднъж в седмицата. всякакви зеленчуци......
Та ето ви ся чича доди изкара шише от новото вино да го пробваме(за кой ли път) че кат си додат децата дан са излагаме с една луканка....и ето ви ся хем диетата изпълнена хем ви викам Наздраве! Бе за вино и ракия нищо не споменаха докторите ....то не че и аз ги питах де.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Нещо, нищо не разбрах от последните страници...
Ще си отворя една бира щото приключих с шофирането за днес.
Наздраве!
Сапунения сериал завържи с възможно най-драматичния и сополив край. Публиката е в тъч, някои с по-слаби сърца и нерви получиха инфаркто-инсулти, бъбречни кризи и ортикарии.
Няма доказателства, но предвид, че не ме допускат на "последното сбогом", е възможно и да е измама за наследство или застраховка. Да имах генетичен материал, можеше да искам ДНК анализ. Ама няма...
Наздраве.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Бе то и друг вариант има, ама е още по-латински:
Да му е конфискувала телевоня на Макса старата изгора и ся да му иска алименти, ама нейсе, Ще четем скоро по вестниците и в романа на Дидо.
Назчайче.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар