Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Наздраве, маргаритката верно ми е малко в повече
    Айде готово!

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнение
      Айде готово!
      Я! Ивето! Наздраве, сватя
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве, Виви, Доби, Саше и другите регистрирани и гости, които не ги виждам под линията

Коментар

Прясна ,прясна информация .Коммпотера има гости ,ЧЕРПИ ги и си е жив и здрав .Можело значи ,а за нас не иска
          Наздраве живи и здрави
          ПП
          Евгени те това Хърсово де го бре ,щото има едно тука до Шумен
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Щом си рекъл, тичам за гарнитурата. Да не ти лепне после от сладкото..

п.п. Вярно много весела страница
            Как да лепне, бе, новобранец, караш/ме до приключване не сметанката, малко фитнес и после пак сметанка/ягодка за меня и така ще си играйкаме, докът не кажеш "denug spatzie" - кх, ти да видиш.
            Аре Наздраве и носи провизиите, аз поапнах, оригнах се, сега ще пръдна и да почваме тренировките.
            Последно редактирано от maxxx; 06-12-12, 20:10.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Как да лепне, бе, новобранец, караш/ме до приключване не сметанката, малко фитнес и после пак сметанка/ягодка за меня и така ще си играйкаме, докът не кажеш denug, кх, ти да видиш.
              Аааааа. А ако не кажа? К'о ш' пра'им? За всеки случай ще взема 4 шпрея...

Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 06-12-12, 20:10. Причина: Музика

Коментар

Наздараве ...Иве като принцеса си много готина...честито като дойда ще черпиш
                Я си осигури пиенето той Гриша кой знае на какъв Никулденски апартамент бачка.

Наздраве и на именяците Ощ..веднъж и да почерпят некой ден

Ей Максе ти си ми най за наздраве....те това чудо дето Вивка ти го сервира и гарнира ако го Апнеш и пиинеш не сметана на шпрей ами и граната нема ти дигне боинга....само ша са кокориш и ша са чудиш таз млада убава Вива дал та подлъзна или та прерани а....по скоро след като са оригнеш и пръднеш ша ЗаЪркаш....виж кат ти поотпусне по късно може ти се събуди средното полукалбо на моЗакот..и да се сети за кво била цялата писта натварена.
                а ви
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнение
                  Аз съм, сестро, но под прикритие (тая маргаритка да взема да я махна ли, кво ли).
                  На Гриша кво да му заставам на Ф, прав е Митрето, да взема нещо по спешност да се обадя за бира
                  Без наздраве засега, че няма с какво
                  Тръцки под прикритие,още като писа в оная тема(смяна на потребителско име)те надушихА е наздраве!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                    Ей Максе ти си ми най за наздраве....те това чудо дето Вивка ти го сервира и гарнира ако го Апнеш и пиинеш не сметана на шпрей ами и граната нема ти дигне боинга....само ша са кокориш и ша са чудиш таз млада убава Вива дал та подлъзна или та прерани а....по скоро след като са оригнеш и пръднеш ша ЗаЪркаш....виж кат ти поотпусне по късно може ти се събуди средното полукалбо на моЗакот..и да се сети за кво била цялата писта натварена.
                    а ви
                    Не бой се, "мое се усираме, ма не се излагаме", хъркането после, да не я ръчкам, дето ше ми спука тъпанчетата.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                      Тръцки под прикритие,още като писа в оная тема(смяна на потребителско име)те надушихА е наздраве!
                      Ачо, ти си гений, а аз се вързах... Що не предупреждаваш, да не се излагаме пред ората? А, да питам, че гледах новините, на ББ му бъцнали една скумрия в кошница със зеления и викат: Царево дари ББ с цяла кошница риба! Туй ме сети, че щеше да носиш две кофи с паламуди на събора...

Наздраве, де

Не бой се, "мое се усираме, ма не се излагаме", хъркането после, да не я ръчкам, дето ше ми спука тъпанчетата.
                      Няма да хъркам много.... за пърденето, не обещавам...

Коментар

Аааааа. А ако не кажа? К'о ш' пра'им? За всеки случай ще взема 4 шпрея...

Парчето вАжи, ама да питам САМО четири ли, нъл поне ден и половина ще моря каракуди?

Коментар

Парчето вАжи, ама да питам САМО четири ли, нъл поне ден и половина ще моря каракуди?
                          4! Кашона... Що само ден и 1/2?

Наздраве

Коментар

Няма да хъркам много.... за пърденето, не обещавам...
                            За хъркането ша ръчкам, за пърденето ша затапвам, нема страшно, хора сме, ша си помагаме.

Коментар

За хъркането ша ръчкам, за пърденето ша затапвам, нема страшно, хора сме, ша си помагаме.
                              Заслужи си го:

Наздраве!

Коментар

4! Кашона... Що само ден и 1/2?

Наздраве
                                Ми земай 4 кашона, ребра, шишове, бири, вратни пържоли,домати, краставици/за ядене, не търси криви и огромни, има читава алтернатива/,сиренце, пелини, по много и докът свършат или ти докът се споминеш, я делва, я чичолинка - ша видим към края кое/как.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X