Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеГриша и теб, знам, че истинското име на Грошо@ба е Николай.
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеТака е! Ела да те почерпи и ще стане Дидо@б
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Брат'чед, иде реч за половата шпага с две сърца. Ако кръгчето е по Екватора - считай го за едноВиж Дидо от сега се кани да черпи...
А, наздраве, момчетаСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеБрат'чед, иде реч за половата шпага с две сърца. Ако кръгчето е по Екватора - считай го за едноВиж Дидо от сега се кани да черпи...
А, наздраве, момчета
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТой самоУета да е изряден, терминал 1, 2 и 3 са готови за кацане.
Наздраве!
Наздраве, пък ку се споминеш ще да е било от лакомия, да те бутуряса тоз фърчолет у стомната май няма да те бъде.Последно редактирано от maxxx; 06-12-12, 00:32.
Коментар
-
Минавам, да оставя това-нова на трапезата, за да не стои празна на празника.
Наздраве на всички и честито на адашите от форума и бара.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеДа фърлят чоп кой ще е щастливеца, пък дуругите да чакат включване, Боинг 757 Джъмбо Джет, триетажен.
Наздраве, пък ку се споминеш ще да е било от лакомия, да те бутуряса тоз фърчолет у стомната май няма да те бъде.
Добро утро!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар