Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Бира има, в хладилника още поне 5-6 бутилки. Мислех нещо такова за десерт:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kashuta_kupa.jpg
Прегледи:1
Размер:30.0 КБ
ID:5433015

Ама ако искаш да забъркам един кекс?

Аааа, наяде се и вече се чудиш с к'во ще се чукаме? С яйца!

Наздраве
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      Колко остана от 40-те литра?Наздраве!
      Днес пристигнаха, тъкмо навреме, защото от предните я има за днес, я не...
      Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Днес пристигнаха, тъкмо навреме, защото от предните я има за днес, я не...
        Наздраве!
        Сега за колко дни напред си спокоен?А и как върви при вас като цена?А наздраве!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Честито на имениците!
          Коле, специален поздрав за теб!!!
          И наздраве на всички

П.П. докат наготвя и бирата свърши Сега трябва да звъня или на 112, или на Гриша.
          Гришееееееее

Коментар

По-добре на 112,че Гриша ше я достави,ама друг път..
            Наздраве.
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
              Сега за колко дни напред си спокоен?А и как върви при вас като цена?А наздраве!
              Зависи как ще тръгне. Мисля две х пет литра да ги заключа някъде и да хвърля ключа у Искаро, за Коледа и Нова година. Пък другото до де стигне. Не знам как е в София, аз го порхчвам от Хърсово.
              Наздраве!

П.П. Я, имаме нова колежка! Ива от Стойките, Смолянско!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Добре дошла на новата колежка, трябва да видим дали носи на пиене? Аде в неделя на пача, ще вали сняг, ще е весело.

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Бира има, в хладилника още поне 5-6 бутилки. Мислех нещо такова за десерт:
                  Аааа, наяде се и вече се чудиш с к'во ще се чукаме? С яйца!

Наздраве
                  Остъй ги тез висконтита и курабийки, няколко сметанови шпрея за мацане има ли?
                  Ни съм се наял, ни съм си от...л, с яйца не мой, за тях едното шпрейче, ша има и за твоята ... перверзна душевност.
                  Наздраве!

Коментар

Шпрей викаш, трябва да направя спешно доставка, че скоро не ми е трябвал и не съм подготвена. Айде апни си спокойно, че иначе ще остане за дзверо.

Наздраве

Коментар

Шпрей викаш, трябва да направя спешно доставка, че скоро не ми е трябвал и не съм подготвена. Айде апни си спокойно, че иначе ще остане за дзверо.

Наздраве
                      Цял живот е.и, учи - бактъм, бутай за няколко, аз ша поапна, ша се оригна, ша пръдна и съм твой.
                      Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        П.П. Я, имаме нова колежка! Ива от Стойките, Смолянско!
                        Ива Главорезова от Трошиглавци, приятно ми е

Добре дошла на новата колежка, трябва да видим дали носи на пиене? Аде в неделя на пача, ще вали сняг, ще е весело.

Наздраве
                        Наздраве, Виви,
                        Щом ти не ме позна, да видим дали мъжът ми ще успее

Наздраве на всички, под прикритие

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Цял живот е.и, учи - бактъм, бутай за няколко, аз ще поапна, ще се оригна, ще пръдна и съм твой.
                          Наздраве!
                          Ам тъй, само не разбрах защо ще хабим шпрея, те яйцата и без сметана ги апвам...?

Наздраве!

Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнение
                          Ива Главорезова от Трошиглавци, приятно ми е

Наздраве, Виви,
                          Щом ти не ме позна, да видим дали мъжът ми ще успее

Наздраве на всички, под прикритие
                          Ооо, Иве, ти ли си била??? Гриша ще те познае, като му застанеш на буква Ф и му конфискуваш бирата, нещо ще му светне...

Коментар

Ооо, Иве, ти ли си била??? Гриша ще те познае, като му застанеш на буква Ф и му конфискуваш бирата, нещо ще му светне...
                            Аз съм, сестро, но под прикритие (тая маргаритка да взема да я махна ли, кво ли).
                            На Гриша кво да му заставам на Ф, прав е Митрето, да взема нещо по спешност да се обадя за бира
                            Без наздраве засега, че няма с какво

Коментар

Ам тъй, само не разбрах защо ще хабим шпрея, те яйцата и без сметана ги апвам...?
                              Стига с тия Панчаревски мурафети, гарнирай ги, пък земи и малко ягоди да ги папкам със сметана отдет ме тика отвътре.
                              Наздраве ти и отпридай за ягоди и шпрейове, земи да има.
                              Че и страница 696, както и да я въртиш, се веселба.

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Преглед на мнение
                                Аз съм, сестро, но под прикритие (тая маргаритка да взема да я махна ли, кво ли).
                                На Гриша кво да му заставам на Ф, прав е Митрето, да взема нещо по спешност да се обадя за бира
                                Без наздраве засега, че няма с какво
                                А той ще донесе бирата, сигурно след 03.20 ч. сутринта

Наздраве, маргаритката верно ми е малко в повече

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Стига с тия Панчаревски мурафети, гарнирай ги, пък земи и малко ягоди да ги папкам със сметана отдет ме тика отвътре.
                                Щом си рекъл, тичам за гарнитурата. Да не ти лепне после от сладкото..

п.п. Вярно много весела страница
                                Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 06-12-12, 19:45. Причина: п.п.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X