Между две отпивания на голямата софра, идвам тук да поздравя специално Марти (на Крум). Честит празник, да ви е жив и здрав!
Отивам да си гледам гостите, наздраве
Ей,да не прекалите!! Жив здрав да ви е големия!! И дано да е красиффф и умен като майка си!!!
Хайде,Наздраве на бандата!Ееее,то бива радост от това,че започнах работа на ново място,но не бива да си забравяме и другарчетата тук.Нямам време да ви чета ,но пък винаги с удоволствие се включвам тук понякога!Наздраве с домашнярка и свежа салата от зеле и моркови!
Гледам по БТВ едно предаване което ми напомня за едни страхотен човек тук във форума които наскоро загубихмеИ чакам да видя каква помощ и как иска да му се помогне.А ко по някакъв начин мога,ще помогна!
Гледам по БТВ едно предаване което ми напомня за едни страхотен човек тук във форума които наскоро загубихмеИ чакам да видя каква помощ и как иска да му се помогне.А ко по някакъв начин мога,ще помогна!
За съжаление,този човек когото загубихме тук,дума не написа за това,че е имал нужда от помощ.Тъжно ми стана когато разбрах това,а съм сигурна,че е имало начин да му се помогне и можехме да се мобилизираме всички.Уви,разбрахме това твърде късно.За което съжалявам!
Коментар