Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
Коментар
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
На Гришата и на Регулаторий- Да са ви здрави и щастливи наследниците, пък и вие покрай тях.
Само на Гришата- с повод, без повод-се тая.
Важното е да има повод за черпаване.
Наздраве!
П.П. Ма аз що не видя тукана нищ за почерпка така?Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Украсихме Коледната елха и си сипах чаша вино за настроение
Наздраве по никое време
И честито на празнуващите!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеИ понеже рожденниците са деца все пак:
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеИвето да не е спечелила конкурса - нали на конкурс беше ?
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеОт 365 дни в годината, 12 месеца, да ми се паднат на двете коли гражданските в един и същи ден и то да е днес. Туй се очерта последния пирон в заплатата.
Наздраве!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеБегай пускай тото!! Наздраве!
Наздраве, на кафе съм, че нещо загубих апетит ... оня вирус пак ме мориThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар