Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве, пиянисти!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Багер, стана за кална разходка, ама ти миналия уикенд си начеша крастата...
        Наздраве!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ша видим, ама най-вероятно няма да стане, тоя уикенд мисля да го посветя на метлата, че миналия не и обърнах никакво внимание... А у неделята сме на деЦко парти, ама не у Жоро! Трябва да монтирам и зимните гумаци на аудиото, че е с пролетно-есенните, а сняг се кани да идва...

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Багер, стана за кална разходка, ама ти миналия уикенд си начеша крастата...
            Наздраве!
            При вас заваля,а?Тука цял ден едно слънце и един южняк,22 градуса беше а сега едно чисто и звездно не бе се показало.

Наздраве!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Следобед беше така:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:291120122416.jpg
Прегледи:1
Размер:121.8 КБ
ID:5429609

..после съвсем се оля, а сега е само за кални бани...

А наздраве!

Коментар

След 1500км без работеща скоростна кутия се прибрах... с чужда кола е така...

Минах през Шумен, Кольо да погледне и да обезвъздуши там каквото трябва, той го направи и вика "Да пием по биричка?" Отказах му с мъка на сърце, след което ми причерня и пулсът ми достигна къмтУ триста и пет-шиИсе удара! Това беше саможертва от моя страна - само и само, Кольо да не получи инсултоинфаркт (щото изяви желание да почерпи) и да не ме обвини за отсъствието си от състезанието, което му е било в кърпа вързано - примерно. Коле, мерси! Успех!

Доби, съжалявам, че те разкарах до Варна напразно! Ще се реванширам...

Днес на обяд се запознах с Косьо... абе, тия варналии са 'убави хора!!!

Наздраве!

п.п. Тарга, и на теб успех! Нямаше как да се видим снощи, д'eба.
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Сват ми, да беше дошъл на събора, щеше да го знаеш няколко месеца по-рано този факт (за варненците). А наздраве и по-здрав:

Въпреки че настроението клони повече към:

Айде Тарга, успех! И на Кольо, ама да не прекалява

Коментар

Сватя, наздраве

п.п. До кога ще ме ядете за тоз събор, бре? И Косьо днес.
                    Последно редактирано от Гриша; 29-11-12, 20:07. Причина: п.п.
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                      След 1500км без работеща скоростна кутия се прибрах... с чужда кола е така...

Минах през Шумен, Кольо да погледне и да обезвъздуши там каквото трябва, той го направи и вика "Да пием по биричка?" Отказах му с мъка на сърце, след което ми причерня и пулсът ми достигна къмтУ триста и пет-шиИсе удара! Това беше саможертва от моя страна - само и само, Кольо да не получи инсултоинфаркт (щото изяви желание да почерпи) и да не ме обвини за отсъствието си от състезанието, което му е било в кърпа вързано - примерно. Коле, мерси! Успех!

Доби, съжалявам, че те разкарах до Варна напразно! Ще се реванширам...

Днес на обяд се запознах с Косьо... абе, тия варналии са 'убави хора!!!

Наздраве!

п.п. Тарга, и на теб успех! Нямаше как да се видим снощи, д'eба.
                      Гриша, що ни съ обади чи си у Варната бре мискин?
                      Наздраве!

п.п. Щях да забравя, що не беше на събора бре Гриша, колко те чакахме, аз даже фърлях боб, леща, на морски пасък гледах, по звездите гадах, и Гришата го нема!
                      Та, що не дойде на събора?
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                        Гриша, що ни съ обади чи си у Варната бре мискин?
                        Наздраве!

п.п. Щях да забравя, що не беше на събора бре Гриша, колко те чакахме, аз даже фърлях боб, леща, на морски пасък гледах, по звездите гадах, и Гришата го нема!
                        Та, що не дойде на събора?
                        Тъкмо щях да ти кажа да питаш, що не е дошъл на събора и ти: п.п......

Я кажи ся де отиде петъка,а?

Аре наздраве!

Коментар

А наздраве!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Гриша не се коси...важното е че си се прибрал жив и здрав....те проблемите идват и щем не щем ги оправяме.....Да сте здрави и щастливи
                            Айде наздраве...той и чича обиколи България за един ден ...ей така без да го очаква ама си доди нервен.......и кат му сервирах едни кебапченца на скарата и салатка от пресни домати и сиренце, и чесънче за разядка..и винце червенко мина му и сега похърква вече в тон с ТВ-то.
                            Та Наздраве!
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ей, Ачо, тая песен ме довърши...

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Тъкмо щях да ти кажа да питаш, що не е дошъл на събора и ти: п.п......

Я кажи ся де отиде петъка,а?

Аре наздраве!
                                Ето го петъка:

Наздраве!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X