Ша видим, ама най-вероятно няма да стане, тоя уикенд мисля да го посветя на метлата, че миналия не и обърнах никакво внимание... А у неделята сме на деЦко парти, ама не у Жоро! Трябва да монтирам и зимните гумаци на аудиото, че е с пролетно-есенните, а сняг се кани да идва...
Наздраве.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
След 1500км без работеща скоростна кутия се прибрах... с чужда кола е така...
Минах през Шумен, Кольо да погледне и да обезвъздуши там каквото трябва, той го направи и вика "Да пием по биричка?" Отказах му с мъка на сърце, след което ми причерня и пулсът ми достигна къмтУ триста и пет-шиИсе удара! Това беше саможертва от моя страна - само и само, Кольо да не получи инсултоинфаркт (щото изяви желание да почерпи) и да не ме обвини за отсъствието си от състезанието, което му е било в кърпа вързано - примерно. Коле, мерси! Успех!
Доби, съжалявам, че те разкарах до Варна напразно! Ще се реванширам...
Днес на обяд се запознах с Косьо... абе, тия варналии са 'убави хора!!!
Наздраве!
п.п. Тарга, и на теб успех! Нямаше как да се видим снощи, д'eба.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
След 1500км без работеща скоростна кутия се прибрах... с чужда кола е така...
Минах през Шумен, Кольо да погледне и да обезвъздуши там каквото трябва, той го направи и вика "Да пием по биричка?" Отказах му с мъка на сърце, след което ми причерня и пулсът ми достигна къмтУ триста и пет-шиИсе удара! Това беше саможертва от моя страна - само и само, Кольо да не получи инсултоинфаркт (щото изяви желание да почерпи) и да не ме обвини за отсъствието си от състезанието, което му е било в кърпа вързано - примерно. Коле, мерси! Успех!
Доби, съжалявам, че те разкарах до Варна напразно! Ще се реванширам...
Днес на обяд се запознах с Косьо... абе, тия варналии са 'убави хора!!!
Наздраве!
п.п. Тарга, и на теб успех! Нямаше как да се видим снощи, д'eба.
Гриша, що ни съ обади чи си у Варната бре мискин?
Наздраве!
п.п. Щях да забравя, що не беше на събора бре Гриша, колко те чакахме, аз даже фърлях боб, леща, на морски пасък гледах, по звездите гадах, и Гришата го нема!
Та, що не дойде на събора?
Гриша, що ни съ обади чи си у Варната бре мискин?
Наздраве!
п.п. Щях да забравя, що не беше на събора бре Гриша, колко те чакахме, аз даже фърлях боб, леща, на морски пасък гледах, по звездите гадах, и Гришата го нема!
Та, що не дойде на събора?
Тъкмо щях да ти кажа да питаш, що не е дошъл на събора и ти: п.п......
Я кажи ся де отиде петъка,а?
Аре наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Гриша не се коси...важното е че си се прибрал жив и здрав....те проблемите идват и щем не щем ги оправяме.....Да сте здрави и щастливи
Айде наздраве...той и чича обиколи България за един ден ...ей така без да го очаква ама си доди нервен.......и кат му сервирах едни кебапченца на скарата и салатка от пресни домати и сиренце, и чесънче за разядка..и винце червенко мина му и сега похърква вече в тон с ТВ-то.
Та Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар