Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    Извинявам се ако съм накарал някой да си мисли обратното..
    Не си. Познаваме се всички. Наздраве.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      пак съм ерген (без жена, без деца), и пак... ........съм си приготвил (с ей тия две ръце) печени ребърца и едни други прасешки хапки

Б...л съм я в мусаката!

Наздраве.
      Моеше да ме викнеш да дойда, баси.....
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      0887770735

Коментар

Наздраве! И аз си сипах ей сега. Всички имате поздрави от Веско Сокеров, приятелят на Тишо.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
          Замислям се, дали нямам нужда от спешна намеса от страна на специализираната медицина...
          То би закономерност, би! Ама щъркелът си ме 'апе отвътре сериозно - пак съм ерген (без жена, без деца), и пак... ми се яде мусака...
          За да не 'ода на дофтор, който ще ми клати пред очите джобен часовник, съм си приготвил (с ей тия две ръце) печени ребърца и едни други прасешки хапки

Б...л съм я в мусаката!

Наздраве.
          Жив да те оплаче човек, ако си избацаш и едни картофи по "арменски", подложиш и някоя бира/винце ще си мъченик и половина.
          Наздраве, аз сега пробвам един червен пелин след на Тишо питието, най-много да осъмна в двете нули.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
            Наздраве! И аз си сипах ей сега. Всички имате поздрави от Веско Сокеров, приятелят на Тишо.
            Дидо, добре направи, че отиде!

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Моеше да ме викнеш да дойда, баси.....
            Късно ли ти е?
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Жив да те оплаче човек, ако си избацаш и едни картофи по "арменски", подложиш и някоя бира/винце ще си мъченик и половина.
              Наздраве, аз сега пробвам един червен пелин след на Тишо питието, най-много да осъмна в двете нули.
              Маххх, биричката е на лице. Я сподели за тия картофки по "арменски", че току виж ми се е изтърсил Траяла. Ще го гощавам с картофи, няма с мръвка, я

Наздраве.
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Благодаря Дидо,наздраве!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Тия "Картофи по арменски" защо ли ми звучат като "Боб по хайдушки"....

Наздраве с някаква неизвестна домашна ракия с цвят на уиски.... днес в офиса беше полу-санитарен ден и какво ли не се намираше измежду ненужните неща.. даже ракия в бирено 2л. шише! То било хубаво да се разтребва

Наздраве!
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Наздраве с някаква неизвестна домашна ракия с цвят на уиски.... днес в офиса беше полу-санитарен ден и какво ли не се намираше измежду ненужните неща.. даже ракия в бирено 2л. шише! То било хубаво да се разтребва

Наздраве!
                      Оооо ми разтребвай по често!Наздраве!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

А аз чакам една леща!!! Ама наздраве! Знаете ли, как лисицата се бори с бълхите? Наздраве!
                        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

А3 тръгвам към Гришата. 3а сега 4ао..
                          0887770735

Коментар

• Взехме си сбогом от името на всички.Запознах се с Дидо, много приятно момче. Както вие казахте, животът продължава.
                            Наздраве с малко червено вино.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Наздраве!
                              Нтц, в грешка си:
                              Сваряват се картофи до полуготовност, после на едро в микровелето се добавят чубрица, чесън/може и на прах/, червен и чер пипер и на върха на ножа индийски орех.
                              Стават мозък, според микровелето се гледа да станат сочни, кафяна чашка от водата, където са вряли къртофите също трябва.
                              Мен ме отвори един арменец, приготви ми и си облизах пръстите, две супени лъжици олио си трябва/зависи от количеството, вкъщи картофи се маат яко/, а ако набарате от Кауфланд сорт "Агата", стават мозък.

Коментар

А аз чакам една леща!!! Ама наздраве! Знаете ли, как лисицата се бори с бълхите? Наздраве!
                                Потапя се във вира и само муцунката и остава от вън вирната нагоре с клонка захапана и бълхите бягат там,след което пуска клонката и готово лисицата е чиста.Наздраве!
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X