Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Благодаря, Дидо!

Коментар

.........

Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Така изпращтат близките си в Добруджа а и не само в добруджа...с кадифеният звук на кавала.....
        Благодарим Дидо и Пейчев че ще си взечете сбогом от нас всичките.
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Аз подкрепям Божко.
          Мъртвите са си мъртви, лека им пръст, на всички ни е гадно и тъжно, но все пак живите трябва да живеят. Ако продължаваме всеки ден да сме тъжни и унили-и ние ще си идем без време. Не искам да кажа да пеем и се радваме, но все някога мъката стихва и животът си тръгва по своите релси.

А и както Евгени каза-Тишо надали ще е искал да хленчим и да го съжаляваме.

Затова напълнете си чашите, и кажете наздраве. Всички знаем, че на всички ни е гадно, ама живота продължава.

Наздраве.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве..

Сипах си една ракийка, отлях и пийвам.
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Сипах си.
              И на мен още ми е задавено на гърлото, ама Тишо едва ли би искал това.
              Наздраве на всички.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Току-що се избаних и си отворих една двулитрова бира с петроханче,отливам и наздраве!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Замислям се, дали нямам нужда от спешна намеса от страна на специализираната медицина...
                  То би закономерност, би! Ама щъркелът си ме 'апе отвътре сериозно - пак съм ерген (без жена, без деца), и пак... ми се яде мусака...
                  За да не 'ода на дофтор, който ще ми клати пред очите джобен часовник, съм си приготвил (с ей тия две ръце) печени ребърца и едни други прасешки хапки

Б...л съм я в мусаката!

Наздраве.
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Наздраве.
                    Коле,витарата с новия двигател яко звяр е станала,направо се тресе. И ако не е тайна с какво е сниман клипа,много добро качество!Наздраве!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Отливам и ви казвам наздраве!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Свате, да говорим с Ивето да ти слага замразена мусака във фризера, да си размразяваш като я няма, а не да хабиш свинските ребра и подобни поради липса на картофи...

Наздраве.
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                          Замислям се, дали нямам нужда от спешна намеса от страна на специализираната медицина...
                          То би закономерност, би! Ама щъркелът си ме 'апе отвътре сериозно - пак съм ерген (без жена, без деца), и пак... ми се яде мусака...
                          За да не 'ода на дофтор, който ще ми клати пред очите джобен часовник, съм си приготвил (с ей тия две ръце) печени ребърца и едни други прасешки хапки

Б...л съм я в мусаката!

Наздраве.
                          Оооооох....нека ти е зле,що така дразниш бреУдари ми петроханчето право в земята!Наздраве!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Аз подкрепям Божко.
                            Мъртвите са си мъртви, лека им пръст, на всички ни е гадно и тъжно, но все пак живите трябва да живеят. Ако продължаваме всеки ден да сме тъжни и унили-и ние ще си идем без време. Не искам да кажа да пеем и се радваме, но все някога мъката стихва и животът си тръгва по своите релси.

А и както Евгени каза-Тишо надали ще е искал да хленчим и да го съжаляваме.

Затова напълнете си чашите, и кажете наздраве. Всички знаем, че на всички ни е гадно, ама живота продължава.

Наздраве.
                            Прав си, Кольо, животът продължава, така сме устроени, да си ходим от тази земя, след като сме се пръкнали на нея.
                            Възмути ме постът на Десислав Добрев да сме се стегнели - в деня на смъртта му и на погребението му е нормално да сме тъжни, разплакани и разбити от кончината на млад мъж и приятел.
                            Аз поне не съм на мнение, че войник и покойник се помнят 40 дена, и така да е, той вчера легна в гроба.
                            Наздраве, Тише, тоя гаден айрян с мастика как си го пил, идея нямам, ама и днес ще се напъна.

Коментар

Недей говори с нея, тоя номер няма да мине! Всъщност все ми е тая, имам си мръвка
                              Наздраве.
                              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Прав си, Кольо, животът продължава, така сме устроени, да си ходим от тази земя, след като сме се пръкнали на нея.
                                Възмути ме постът на Десислав Добрев да сме се стегнели - в деня на смъртта му и на погребението му е нормално да сме тъжни, разплакани и разбити от кончината на млад мъж и приятел.
                                Аз поне не съм на мнение, че войник и покойник се помнят 40 дена, и така да е, той вчера легна в гроба.
                                Наздраве, Тише, тоя гаден айрян с мастика как си го пил, идея нямам, ама и днес ще се напъна.
                                Макс, не си ме разбрал правилно.. Това, което исках да кажа бе подобно на това, което каза Кольо, но нямах подходящите думи, щото и на мен ми е кофти..
                                Извинявам се ако съм накарал някой да си мисли обратното..

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X