Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Ачо, забравям да снимам бе, ама то си е ясно-един разхвърлян гараж, и една барака в него. И разни ръждиви железа...
    Какво по хубаво и красиво нещо от това.Наздраве!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве Ви!

Минава ми една мисъл (то след днешния ден, си е направо подвиг да мисля):

Кольо трябва да дойде до София да си купи от един (към момента несериозен) продавач една заварячка. До тук добре! Но продавачът не знае кога ще продаде на купувача нещото, купувачът пък от своя страна държи под напрежение камара народ (един от тях, дори като си отпие от бирата се задавя...'земе му се случи нещо)!
      Та при така описаните търговски взаимоотношения, имам следното предложение - Кольо пристига в София, няма заварячка (възпитанието ми ме спира от коментар), Кольо яде и пие пак в София една нощ, Кольо си тръгва от София за Шумен и изведнъж, по път или най-късно след ден-два-три разбира, че заварячката е там където той е бил, преди ден-два-три И тук се появявам аз в целялото си великолепие - отивам купувам заварячката, и я пращам в Шумен за моя сметка! Кольо я харесва и ми връща платената от мен сума (трудна работа)! Това е белият сценарии, черният е - Кольо не харесва заварячката и ми я връща за моя сметка ето тук пак се проявява ненадминатостта ми във вършенето на глупости
      Поемам риска..., очаквайте тема в Купувам/Продавам...
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Хайде са се преброим за петък събота и неделя, колко човека ще сме, за да знам как да приготвям вилата!
        Наздраве!
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Пак да кажа:
          На Колю му се идва в София да си вземе заварячката, та две не вижда. Ама не зависи от него. Когато кажат, че работата е готова-чак тогава.

Относно сбирката при дебелия плешив-аз съм там почти със 100 процентова сигурност. Косьо и Женя, Гадефф и гар=девица, домакина, и ето ни готова компания. Ако някой друг дойде-само плюс. Ачо май се беше заканил да идва... Генчев може и да дойде, Ради ще е навигатор на Коко от Нови Пазар, ама може да дойде да спи при нас, съответно на купон вечерта... Абе пак ще се сберем, и пак ще е весело.

Наздраве с винце и печено домашно пиле.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Много сложно го написа. Напиши го по-лесно. Вие вземате нещото за Кольо. Качвате се и го носите в Балчик. Ядем и пием 2 дена. После се разбирате с Кольо за развитието. Наздраве на всички!
            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
              Наздраве Ви!

Минава ми една мисъл (то след днешния ден, си е направо подвиг да мисля):

Кольо трябва да дойде до София да си купи от един (към момента несериозен) продавач една заварячка. До тук добре! Но продавачът не знае кога ще продаде на купувача нещото, купувачът пък от своя страна държи под напрежение камара народ (един от тях, дори като си отпие от бирата се задавя...'земе му се случи нещо)!
              Та при така описаните търговски взаимоотношения, имам следното предложение - Кольо пристига в София, няма заварячка (възпитанието ми ме спира от коментар), Кольо яде и пие пак в София една нощ, Кольо си тръгва от София за Шумен и изведнъж, по път или най-късно след ден-два-три разбира, че заварячката е там където той е бил, преди ден-два-три И тук се появявам аз в целялото си великолепие - отивам купувам заварячката, и я пращам в Шумен за моя сметка! Кольо я харесва и ми връща платената от мен сума (трудна работа)! Това е белият сценарии, черният е - Кольо не харесва заварячката и ми я връща за моя сметка ето тук пак се проявява ненадминатостта ми във вършенето на глупости
              Поемам риска..., очаквайте тема в Купувам/Продавам...
              Аз нямам нищо въпреки.
              Само изпращането за твоя сметка не съм съгласен...
              Ама ще видим де, нека да се консултирам със Станьо.
              Наздраве.

Коментар

Това дето Женя го написа е по-добре от изпращането по куриер.
                Помисли си.

Коментар

За разочарование на северо-източната група(или за радост), аз няма да мога да дойда... Бюджета ми рухна този месец по куп причини, особено по една от тях...
                  Ама ще наваксам, обещавам

Наздраве
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                    Хайде са се преброим за петък събота и неделя, колко човека ще сме, за да знам как да приготвям вилата!
                    Наздраве!
                    Както се казва ние с Косьо сме двама. Наздраве!
                    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Пак питам: Утре у нас ще има ли сбирка, или не..
                      Наздраве.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        За разочарование на северо-източната група(или за радост), аз няма да мога да дойда... Бюджета ми рухна този месец по куп причини, особено по една от тях...
                        Ама ще наваксам, обещавам

Наздраве
                        То и аз не цъфтя от към финанси,ма до края на седмицата има време.Наздраве!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Джаксъна и той мислеше да идва!
                          Ачо, да каже дали ще идва!
                          Наздраве!
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Пак питам: Утре у нас ще има ли сбирка, или не..
                            Наздраве.

Май не... Баси хората, работят от понеделник до петък... Накъде върви тая държава...
                            Наздраве
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                              Джаксъна и той мислеше да идва!
                              Ачо, да каже дали ще идва!
                              Наздраве!
                              За сега не,за което много съжалявам.Наздраве!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Пак да кажа:
                                На Колю му се идва в София да си вземе заварячката, та две не вижда. Ама не зависи от него. Когато кажат, че работата е готова-чак тогава.

Относно сбирката при дебелия плешив-аз съм там почти със 100 процентова сигурност. Косьо и Женя, Гадефф и гар=девица, домакина, и ето ни готова компания. Ако някой друг дойде-само плюс. Ачо май се беше заканил да идва... Генчев може и да дойде, Ради ще е навигатор на Коко от Нови Пазар, ама може да дойде да спи при нас, съответно на купон вечерта... Абе пак ще се сберем, и пак ще е весело.

Наздраве с винце и печено домашно пиле.
                                Като гледам колко струва хотела(2/3 от едно прасИ) май ще говоря с Коко да дойдем на вилата.

Искам да предупредя Жоро да си пази рендето, че наближава coach байрям и много се търгуват. Наздраве!
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X