Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Той Колю иска повече от вас да стане работата, ама от него много малко зависи.

Наздраве.

Ачо, забравям да снимам бе, ама то си е ясно-един разхвърлян гараж, и една барака в него. И разни ръждиви железа...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наработих се, прибрах се, сипах си. И продължавам да не знам нищо за утре..
      Наздраве..
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Жоре, а аз питам за петък и събота от вчера. Явно няма да се изЯсним. Наздраве на всички!
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Ми Жени, освен да дойдете в петък у Жоро. Той ще черпи за изолирания парапет и BBQ-то, аз за жипката.... няма да гладуваме

Наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Баси! Неведоми са пътищата...Кольови

А-е наздраве
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Уууу, свате, добре че дойде.... Вече си мислех, че аз трябва да отнеса всичкото черпене за парапета, а заслугите са и Ваши... В петък Жоро ни покани да чакаме Кольо у тях, можело да почакаме обаче, докъм понеделник?

п.п. Жоро не знае....

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                А дано да стане.
                Пък ще видим де, ако много ми се помолят-може и да преспя у София.
                Ама няма с кого...

Айде наздраве.

Коле, НЛОто осигурява Пиуенето и Ейеденето пък ти сега искаш и компания, и сигуР да е готина, Е на мен не ми осигуриха тъй ченай много да спиш с Жоровата маца ма е малко хишна сиамка.
                А наздраве!
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Минавам за едно бързо наздраве и отивам да къпя децата, че за утре трябва да са се наспали за училище и ясла.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве!
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                      тъй че най много да спиш с Жоровата маца ма е малко хишна сиамка.
                      Не толкова хищна, колкото влюбчива ...Коле, ще иска да те последва където и да си, мдаа няма отърване от нея, ако я погалиш
                      Наздраве ви!
                      Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                        Не толкова хищна, колкото влюбчива ...Коле, ще иска да те последва където и да си, мдаа няма отърване от нея, ако я погалиш
                        Наздраве ви!
                        Мечтата на всеки мъж. Добре, че Косьо е много осветен (за първи път заварява вчера), че не може да чете. Наздраве на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                          . В петък Жоро ни покани да чакаме Кольо
                          Жоро от петък до неделя, като всички нормални хора, е на работа.
                          Научете се най-после, че времето за купони е от вторник до четвъртък.
                          Наздраве.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          Питието определя съзнанието....
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                            ..... Добре, че Косьо е много осветен (за първи път заварява вчера), че не може да чете. Наздраве на всички!
                            Жени, нали знаеш как се поздравяват заварчиците? "Добре завАрил"

Жоре, никой не е казал, че е задължително да присъстваш.... да не счупиш некое Колюво каре...

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Явно не си гледал новините... цък

Наздраве, наздраве Иве, Колю май го е страх от извънземни...
                              Виве....слушай мене.То и във репортажа ти казват,Варвара-Ахтопол а Велека е между Ахтопол и Синеморец там е Велека и моста.А това мостче което е паднало е в местността Чефчиево дереНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00346.jpg
Прегледи:1
Размер:184.9 КБ
ID:5419115Те тва е моста на Велека.Наздраве!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Може ли да има толкова зяпачи и да няма кой да каже наздраве. Добре, че с ме ние с Вивето да сме сериозни. Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X