Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве......прекрасна баня, баровска работа....ама купи на тъщата кънки че да сварва да я лъска.
    Айде още веднъж Наздраве
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Наздраве, пичове!
      НАздраве, Саше! Неделя го дават много жега, бре! Като за цър-пър...
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Утре ще щракна стаята, да видите ние до къде стигнехме Разбор: Комплексирах се от Гената!
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
          Наздраве......прекрасна баня, баровска работа....ама купи на тъщата кънки че да сварва да я лъска.
          Айде още веднъж Наздраве
          Тя у старата баня се лизна веднъж на бос крак и... сагата завърши у Пирогов. Дясна капачка...
          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
            Утре ще щракна стаята, да видите ние до къде стигнехме Разбор: Комплексирах се от Гената!
            Пейчев, аз от цялата работа, имам участие основно в... отключването сутрин..
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Наздраве!
              Хм, пак е нещо!
              Наздраве!
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

@Ники, аз за първа година да си направя всичко навреме, а не Ноември и ти да ми намериш кусур!
                @ Гена, купуваш си цилит банг от розовия, разреждаш го с 2 литра вода. Вземаш една гъбичка, и започваш да търкаш, токато започне гъбата да се пързаля хубаво по плочките. Без да изсъхва изплакваш с душа или канче с вода. В случай, че струята от душа не стига. И да намокриш тавана, като изсъхне няма да си личи. След като се утече водата и случайно си пропуснал, търкаш със сух парцал на сухо. И помни прави го на части, а не цялата баня на един път, така изсъхва и ще търкаш пак.
                Наздраве! Ох, обещал съм на Фани да и разкажа за дребните номера в почистването.
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

У неделя че берем грозгьето. Ама, ше го измислиме.
                  Наздраве!
                  Наздраве, баро!

ПП: Пейчев, прати некоя кака, да издадеме на Гената акт 16 за банята, че немое да се избаня човеко
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                    @Ники, аз за първа година да си направя всичко навреме, а не Ноември и ти да ми намериш кусур!
                    @ Гена, купуваш си цилит банг от розовия, разреждаш го с 2 литра вода. Вземаш една гъбичка, и започваш да търкаш, токато започне гъбата да се пързаля хубаво по плочките. Без да изсъхва изплакваш с душа или канче с вода. В случай, че струята от душа не стига. И да намокриш тавана, като изсъхне няма да си личи. След като се утече водата и случайно си пропуснал, търкаш със сух парцал на сухо. И помни прави го на части, а не цялата баня на един път, така изсъхва и ще търкаш пак.
                    Наздраве! Ох, обещал съм на Фани да и разкажа за дребните номера в почистването.
                    Благодаря за съвета! Аз направих нещо подобно (препаратът беше друг), но преди това трябваше да изгоня представителя на "най-добрата фирма за почистване". Та щях да те питам какво да очаквам, когато ми кажат: Чистим до блясък! После само си вземате хавлията и ползвате.."
                    Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Наздраве!
                      Аааа, не е верно! Без твоите молитви нищо нямаше да стане
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07222.jpg
Прегледи:1
Размер:57.0 КБ
ID:5411899

Наздраве със ...сладоледче
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Пейчев, прати некоя кака, да издадеме на Гената акт 16 за банята, че немое да се избаня човеко

Да го оставим да си живее спокойно? Или ако искаш пращам... ?

Не мога обаче да не ти пратя нещо от "нащо си" !

08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Е аз ли да те уча, като ти кажат: Ще стане да си е@е ма@ката, то верно после си е@ава Ма@ката. За това си тръгвам дамо като започнат изречението. На теб какво не ти хареса? Да не са окислили нещо?

Коментар

Всъщност наздраве! Не е важно, кой как се е дънил. Събрали сме се на по чашка.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                              Да не са окислили нещо?
                              Не. Просто сухата мръсотия, под форматана прах, я намокриха и размазаха по плочките и стените, под формата на кал. Там някъде ми каза, че е готово и трябвало да платя, Е.... не му платих...

Цвети, това Техническия ръководител на обекта ли е, или момчето с вратата, че вече ми се губят лицата?
                              Наздраве!

Коментар

Хаха ей сега чета предишните страници и попаднах на името Еврати
                                Да предположа ли от къде произлиза?
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X