Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Ба м@а му. Остай ва чиляк за един ден, вий изпихте камион бира и дамаджана рикийа и са опекУхте на надървени въглища, начи...
Чакай ся- да ва почвам подред:
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеЕй трябва ми някакъв тел. на някой дето ще присъства на събора че на 08. като тръгна да ви посетя ....да ме упътите за местонахождението си.... айде чакам доброволци за телефонен навигатор онлайн Наздраве ви!
Доби пиши: О88 (или о87) 89 2оо 89
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеСе оплача аз ,че от 2-3 денья мъдрец ми никне.ГоУем ужас ,ама ко да се прай ши тръпим
Наздрави с водкен
Тъй, тъй дедоПопе. Че го търпиш, нема как-то ИнжиЛер са лесно не стаа, питай дедо си Коко, да та открехни на некой работи.
Ма ти кат’ са оинжинерчиш ся, как ш’ти виками- инженер дедоПоп или дедо инженер Поп, пък можи и дедо Поп Инженерски.
Пък ку тъ мъчи млогу вай мъдрец, турни му малку студена рикийка- че ти мине...
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеНаздраве! За 5 дена на оллинклузив, омотах сигурно едно 20-30 бири...
И да знаете, т'ва Йени Ракия да не пиете.... Пълна скръб е... По лошо от мастиката, бре...
Яз затуй по-миналта гудина, га бях у Кушадасъ, бех минал на “ОБЛАЧЕ ЛЕ ЗЕЛЕНО”- йени ракъ с мента и лимонче и млогу лед- повече го биваше ...
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДнес 02.09, 16:50
Още не съм тръгнал...
Кат та глявам, куе времи й- още малко и треа да свиваш у лево, към Приморско...
Подготовката вечи й почнала, тренира се:
Пропуснах да викна
Наздраве на присъствието и отсъствието от инвентаро!
Последно редактирано от dedoKoko; 02-09-12, 17:17.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Брей хора, де сте бре?
Амен, амен един час вече и само Вивето надникна за малко и бега.
Почнахте да пиете от обед, а га стана ракийено времи ник'ви ва нема?
Ай наздрави Ви, па после ке наминам пак.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Тук съм бре, ДедоКоко, редим багажо за моретоТурам отляво това,, което задължително трябва да се носи, а отдясно - това, което може и да остане, ако не стигне багажника
Пийвам си биричка и притичвам и до компа от време на време
НаздравеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Виве, пази едно място за пИлатка , около вас.
Не се знае с Дидо, дали нема да се изсипем на 6-ти вечерта по никое време или на 7-ми сутринта, къде 10-11 часа.
Наздраве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнениеВиве, пази едно място за пИлатка , около вас.
Не се знае с Дидо, дали нема да се изсипем на 6-ти вечерта по никое време или на 7-ми сутринта, къде 10-11 часа.
Наздраве!Да е по тихо и т.н.
Ако сте навити там - ще пазя
НаздравеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Ако мислиш, че Кольо ще седи на едно място..... може и да няма места. Майтап, ще се намери място, но ако пристигнем вечерта, не искам да ни помагат за палатката.... Може да опънат сарай. Наздраве!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар