Дедо Коко, не знам къде, какво и чии (кюлоти) си гледал, че са жълти, ама моите пьочки са си црни. На кашоня пише "Негро", ама то щот по некои размери ме бъркат с тая раса...
Наздраве!
То кат ти излезе име, че пльочките ти жълти, седи обяснявай, че нямаш баня
Мдааа ... явно съм била ФъФ форма снощи .. от три поста - една грешка и едно изяждане на буква
Срамота ще е да кажа наздраве в 9.30 ... затова ще пожелая хубав ден на следващите!
Гриша, бързо да оздравявате!
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Без питие съм .. понеже мога да пия само биричка ... а тя е газирана, та се пазя още.
Много е лесно: Разгазирай бирата с лъжица захар и готово..
Коле, да донесеш семки на събора, ей.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
По-точно с бързото Ми като светкавица спортно Рено Меган Купе.....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Може, ако ги дърпам. Щот нема къде да ги натоваря. То Реното мноо малко /щото е спортно/.
За него говоря! Щом е толку яку, значи можеш да метнеш 4 джанти до Сливен....
Хехе, умрех от смех! То туй ренденце тясно кат пи*ка на ученичка, ти искаш вътре джанти да ти мята, че и не една, а цели 4! Ами да беше намерил някоя тигра да ти ги натовари, м?
Вече е обед, наздраве, Гена!
Може, ако ги дърпам. Щот нема къде да ги натоваря. То Реното мноо малко /щото е спортно/.
Ако не искаш да ги дърпаш, може да напраим следната галимация: да натоваря при тебе хладилника с яденето и пиенето, а аз ще се пробвам да ги метна жантите при мен
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Къв хладилник, уе Виви. Тва Ренце, ако получа ерекция в него, требе да сляза, щот няма място..
Коментар