Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Ей, едно дистанционно на какво е способно
    Да не се окажете роднини с авторката... ние с брат'чеда така се открихме - в нета и по-точно в Бара
    Наздраве!
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Тц, няма такава вероятност. Не може да се познаваме и от училище, че е с 6 г. по-малка и е учила на други места. Ама хайде, да не одумваме непозната тук, де.
      Нали е достатъчно, че пърженият сом изглежда вкусен.
      Наздраве.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ч-ш-ш-ш, да ви кажа на ушенце:
        Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Дано да има. Аз мисля да участвам на Кольо с Маверика.
        А бе знаех си аз, че Форума е добре информиран и всичко знае, ма на - не вервате.
        Ся вервате ли?

Ай наздраве на снощните, дето ги цепи канче от заранта...
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

ДедоКоко, гоУемия котлон колкото печка, ми е от техно-полисът. Ако няма, си вземи печка, голяма колкото котлон. Така ще отбиеш номера и няма да те държат гладен

А наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Днес да не би всички съвестно да работите и никой тайно да не пийва? Е поне на обед се разрешава бира

Да споделя, мина визитацията на служителката, стори ми се много симпатична жена, доста си поговорихме, поразпита туй-онуй и дечко. Очакваме доклада и така Благодаря за стискането на палци, може да ги пускате засега

Наздраве

Коментар

Ай НАЗДРАВЕ!! ТеЯ дни, се разбиваме от пиене От 3-4 дена, всеки ден си пием по една туба, ракийка-домашарка, салатка, музичка и куп мохабед..
              Не бях влизал в БарО от бая време :Д
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Днес да не би всички съвестно да работите и никой тайно да не пийва? Е поне на обед се разрешава бира

Да споделя, мина визитацията на служителката, стори ми се много симпатична жена, доста си поговорихме, поразпита туй-онуй и дечко. Очакваме доклада и така Благодаря за стискането на палци, може да ги пускате засега

Наздраве
                Излови ме . Тайно ударих една ледена биричка. И като не влизам да прочета како си писала още стискам палци. Веднага се поправям и ви казвам едно наздраве!

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наздраве Жени,

Аз се прибрах и най-сетне ми е сравнително спокойно. Освен в работата, ама там е ясно, пък и свърши за днес. За един ден извън офиса и една амбициозна мацка от друг отдел ми седнала на стола, каква е вероятността, за отпуската около събора да го отнесе съвсем? @$%€€8*§%%€$****@№@!!!!!!

Наздраве

Коментар

Наздраве Жени,

Аз се прибрах и най-сетне ми е сравнително спокойно. Освен в работата, ама там е ясно, пък и свърши за днес. За един ден извън офиса и една амбициозна мацка от друг отдел ми седнала на стола, каква е вероятността, за отпуската около събора да го отнесе съвсем? @$%€€8*§%%€$****@№@!!!!!!

Наздраве
                    Мисли позитивно и никой няма да ти седне никъде. Вече с нетърпение чакам 06 Септември. Наздраве на всички!
                    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Те що не вземат да го направят национален празник, този 6-ти септември. Толкоз хора го чакат с нетърпение

Аз даже по-рано ще се донеса.

Наздраве

Коментар

Той си е празник! Малииии, кога изписахте 200 страници, бре? Добре, че не участвам в това нещо....
                        Наздраве!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Той си е празник.....
                          Леле, ква реакция! Я да пробвам още:

Тея що не вземат да направят дизела 0.60 лв. Толкова много хора го очакват с нетърпение

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            Той си е празник! Малииии, кога изписахте 200 страници, бре? Добре, че не участвам в това нещо....
                            Наздраве!
                            Да бе, да! Не участвувал... Айде де!
                            Ма ТОЙ Форума помни всичко- до последните думички даже...
                            Ша видиш ти на Събора кой кум, кой сват и кой на булката брат....

Ай наздраве!

Коментар

Леле, ква реакция! Я да пробвам още:

Тея що не вземат да направят дизела 0.60 лв. Толкова много хора го очакват с нетърпение

Наздраве
                              Ние, малко по-големите, помним щастливите времена, когато дизелът беше по 0.12лв.
                              И се топлехме дома с нахтиня пйечка, е-хей-й-й, бах м@а му...
                              А бензиня беше по 0.18 лв. и си го купвахме от сладкарницата (на бончета), пък на бензинжийницата саде си го сипвахме...
                              Ма ко знайте вий (пардон Вий, че Божича ш' са кара) младите.

Наздраве за светлото минало!

Коментар

Много си стар бре, дедоКоко! По мое време беше 0.40ст! Ма и ние бяхме на нафтена печка. Бозата малката беше 0.06, голямата 0,14. Майка ми ми даваше 0.20ст. дневни.

Наздраве млади и стари

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X