Гриша, започва се със сваляне на кормилото. След като го извадиш-сваляш десния стоп, през който имаш достъп до кабелна обувка SG 346B, освобождаваш я, и след 5 секунди я слагаш обратно. Така след поставяне на кормилото обратно алармата няма да започне да пищи. А свалянето на волана е нужно за да се освободи заключващия механизъм, и да можеш да завъртиш предните гуми под подходящ ъгъл та да стигнеш до стартера. Като сваляш ангренажния ремък не е нужно да слагаш зъбчатките на белег, може и с маркер за метал да бележиш... След източване на маслото от мотора е добре да се остави да се утаи. Ако пък е на над 5000 км-по-добре да се налее ново. Не знам дали ще стигнеш до разглобяване на карето на полуоската, но ако се налага-задължително нов маншон. Има едни неопренови дето по фуния се нахлузват през карето без да се разглобява.
Ако се стигне до сваляне на коляновия вал-по-добре идете на майстор.
Наздраве.
Коле, пропуснал си разкачането на климатика, стигнахме до там и се закучи. Каж' ко да праим?
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коле, пропуснал си разкачането на климатика, стигнахме до там и се закучи. Каж' ко да праим?
Наздраве
Колето го няма, ама аз ще се опитам да помогна.
След като свалиш задните седалки, извади предните колани и свали накладките. След това вече си готова да махнеш теглича и да си сложиш багажника на покрива. И..готово.
Как върви със сливите?
Наздраве със студена вода..
Ммм, да в суматохата забравих за сливите. Спече ми се нещо..
Гена, знаиш ли че съм ходила повече пъти до морето, отколкото до Красное село Добре че беше да помагаш, че сигурно още щях да търся втората пряка в дясно
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Сипвам си от рано, та дано си легна рано. Щот последните нощи нямаше време за сън.
Ама, който ми прави салата, после и аз го глезя:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Сипвам си от рано, та дано си легна рано. Щот последните нощи нямаше време за сън.
Ама, който ми прави салата, после и аз го глезя:
[ATTACH=CONFIG]485010[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]485011[/ATTACH]
Ба, Жоре, нещо не ми се връзват теа светещи лампи с времето на поста ти, бе?
Да не би, да са от снощи, па да не си спирал до сега?
НаздравеЧка хЧ!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар