Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

След 'нам си колко бири днес мога Ви рекна Наздраве с водкен
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Брат'чед, виж какво уредих:

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Нова оферта, мусака за двама... братчеди срещу демонтаж на стартер Ще има и бира
      Виве, утре след обяд ще ти звънна.

Наздраве
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Зависи от къде си купувала сливите. Ако са собствено производство-8, ако са чужди-16
        О, Тигрос, Гриша...

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
          .....Виве, утре след обяд ще ти звънна.

Наздраве
          След обяд - късно, ще хванеш само мусаката и некоя бира

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
          Зависи от къде си купувала сливите. Ако са собствено производство-8, ако са чужди-16
          ...
          Чужди, ама домашни Непръскани. Големи, сини сливи - като праскови, още зелени .... разкош. Кой да ти очаква такова принудително опияняване после, па и кайсиевата ракия свърши най-сетне, в най-неподходящия момент

Наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Чужди, ама домашни Непръскани. Големи, сини сливи - като праскови, още зелени .... разкош. Кой да ти очаква такова принудително опияняване после, па и кайсиевата ракия свърши най-сетне, в най-неподходящия момент

Наздраве
            В такъв случей, може и да не са ти нужни стекове
            Наздраве!
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Пръскането няма нищо общо със сюргуневия мит. Всъщност не е толкова мит, но се проявява при сравнително малко хора. Такива които не са свикнали да ядат плодове, и изведнъж прекалят с количеството, и такива които по принцип имат някакви проблеми със стомаха.
              Аз не спадам към никоя от двете категории, и сливите си ги ям както си искам, и по колкото си искам.
              Най ги обичам варени, през чучур, а на второ място-цепени.
              Наздраве.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мммм, не знам, сложих един стек ВЦ папир до вратата на банята и отивам да си лягам. Много ми дойде нещо днешния ден.

Наздраве Ви и лека нощ
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Без инструменти съм, дори и в колата, всичко е на обекта в момента (дано не стане нещо вкъщи). Иначе мога да ти се изсипя още сутринта, ако имаш с какво да свалим стартера (ако знаеш как изглежда, да не свалим нещо друго), след което ще го занеса на моите хора и готово.

Наздраве
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                    Без инструменти съм, дори и в колата,
                    Наздраве
                    Вземи си поне вилица, да не се изложиш и на мусаката...
                    Наздраве!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Гриша, започва се със сваляне на кормилото. След като го извадиш-сваляш десния стоп, през който имаш достъп до кабелна обувка SG 346B, освобождаваш я, и след 5 секунди я слагаш обратно. Така след поставяне на кормилото обратно алармата няма да започне да пищи. А свалянето на волана е нужно за да се освободи заключващия механизъм, и да можеш да завъртиш предните гуми под подходящ ъгъл та да стигнеш до стартера. Като сваляш ангренажния ремък не е нужно да слагаш зъбчатките на белег, може и с маркер за метал да бележиш... След източване на маслото от мотора е добре да се остави да се утаи. Ако пък е на над 5000 км-по-добре да се налее ново. Не знам дали ще стигнеш до разглобяване на карето на полуоската, но ако се налага-задължително нов маншон. Има едни неопренови дето по фуния се нахлузват през карето без да се разглобява.

Ако се стигне до сваляне на коляновия вал-по-добре идете на майстор.

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Гриша, започва се със сваляне на кормилото. След като го извадиш-сваляш десния стоп, през който имаш достъп до кабелна обувка SG 346B, освобождаваш я, и след 5 секунди я слагаш обратно. Така след поставяне на кормилото обратно алармата няма да започне да пищи. А свалянето на волана е нужно за да се освободи заключващия механизъм, и да можеш да завъртиш предните гуми под подходящ ъгъл та да стигнеш до стартера. Като сваляш ангренажния ремък не е нужно да слагаш зъбчатките на белег, може и с маркер за метал да бележиш... След източване на маслото от мотора е добре да се остави да се утаи. Ако пък е на над 5000 км-по-добре да се налее ново. Не знам дали ще стигнеш до разглобяване на карето на полуоската, но ако се налага-задължително нов маншон. Има едни неопренови дето по фуния се нахлузват през карето без да се разглобява.

Ако се стигне до сваляне на коляновия вал-по-добре идете на майстор.

Наздраве.
                        А резервоара го забрави, а?
                        Наздраве!

Коментар

Наздраве Майстори
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                            Добър вечер на бара!
                            След коремна операция и едноседмичен престой във Военна болница, най-сетне в къщи.
                            От престоя си там, имам за спомен голяма, "красива бродерия" на коремчето си Предстои дългичко възстановяване, но вярвам, че всичко е вече зад мен

Сега искам да кажа нещо много специално. Искам да ви кажа: благодаря за пожеланията и куража, благодаря за съобщенията и предложената помощ! От по-близки за мен хора, не получих това, което вие ми дадохте: "потупване по рамото" и горе главата! Всички хора са различни и тълкуват по различен начин случващото се около тях .... на мен обаче, това, което чух и имах от вас, ми значи прекалено много ... такава натура съм Гушкам ви всички до един!

Трябва много да се пазя и немога да вдигам тежко ... най-много до чаша бира ,каза доктора.
                            Наздраве за всички вас!
                            Къде си Доби? Пожелавам ти от сърце успех!

Честито на рожденика днес Пожелавам здраве и щастие!
                            ...И на патерици - Честит рожден ден Руменчо! Бъди жив и здрав!
                            Поздравче до всички! Наздраве!

Сонче, бързо, ама много бързо да оздравяваш и болниците да ги гледаш само по талавизията!

Виве, да дойда с пътната помощ, да замъкнем пациента в некой сервиз?

Наздраве бре инвентара на бара!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              А резервоара го забрави, а?
                              Наздраве!
                              Не съм бе... Ама не сметнах за нужно да го споменавам, че за да се махне резервоара трябва най-напред да се откачи фасунгата на левия фар. През нея се взема заземление за да не преискри вътре в резервоара, и да стане голямо бум. А и надали ще се наложи да се сваля-то седалките се свалят и без да се държи контра отдолу, Те модерните коли си държат контра софтуерно.
                              Ама да не издавам всички тънкости на занаята, айде наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                                Виве, да дойда с пътната помощ, да замъкнем пациента в некой сервиз?

Наздраве бре инвентара на бара!
                                Баце, направо тръгвай от сега, та да се срещнем сабахлям... НАздраве!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Не съм бе... Ама не сметнах за нужно да го споменавам, че за да се махне резервоара трябва най-напред да се откачи фасунгата на левия фар. През нея се взема заземление за да не преискри вътре в резервоара, и да стане голямо бум. А и надали ще се наложи да се сваля-то седалките се свалят и без да се държи контра отдолу, Те модерните коли си държат контра софтуерно.
                                Ама да не издавам всички тънкости на занаята, айде наздраве.
                                И после лифт само от левата страна....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X