Да почна с Наздраве!
Че днес дълъг хубав и много интересен ден(Дедо попе запуши си ушите само чети) Най сетне си извоювах лечение благодарение на "кикимора"(от нашия сайт) Да е жив и здрав!!!!!! Много черпене му се полага когато си дойде в БГ.
В чест на това чичо ме заведе на плаж....беше чудесно,лебеди, слънце, море като кадифе...пладциках се до полуполуда....щото после направо без малко да полудея от почуда.....до нас се пльосна младо позакръглено момче...срещу него хубаво момиче като цвете....аз си мисля това горкото нема да го огрее..при това хубаво дете.... а то след малко пристига един местен поп...момчето му извади хавлия полежаха попекоха се ...и хайде в морето...отначало помислих че Попа учи момчето да плува...ма все отзад го държи някак си....и онова далдисва за минута отпреде му,после попа пак зад него и .... И така докато осъзнах че ония ми ти мискини са....в морето дорде ми падне жетона.
Та и такива работи посред бял ден...по морето!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Добии, станала си свидетел на попски работи Делфини имаше ли?
Преди малко к'во ми се случИ, леле... гледам у къщи-бира, надигам, ууууу тя чай бре.. лошо ми станА, ама се се оправяме! Ай наздраве!
Е Пейчев,Пейчев делфини нямаше.....лебеди имаше. ама те бяха по на изток от ЕрЕотичното Шоу.
Ми топла ама бира нали! Наздраве с няма казвам с кво че земете ме отлъчите от Барот!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Е Пейчев,Пейчев делфини нямаше.....лебеди имаше. ама те бяха по на изток от ЕрЕотичното Шоу.
Ми топла ама бира нали! Наздраве с няма казвам с кво че земете ме отлъчите от Барот!
Бира, ама топла
Наздраве, Доби!!! Как върви с твоето здраве?
Коментар