Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Коко, бях в Русе, сега пак заминавам Много работа...
      Ей сега ударих студена бира и заминавам да спя, че утре съм на битка с мобилните оператори
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Aбе, къде е оня любовчия, брат'чеда? Мечтата на всяко куче- тъпкач....
        Наздраве!

Коментар

Тъй...влизам....провиквам се голямо Наздраве!
          И на Вивето да и е здраво и щастливо чедото
          И аз ще пусна по едно че днес Моята красива Варна има празник!
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнение
            По най-лесния начин - пържен, дори препържен. Става страхотен и хрупкав.
            Но може би Доби да каже, че тя сигурно е по-голям спец.
            Наздраве
            Спец може да е всеки......само да има пресен сафрид и кой да го изчисти после след измиването леко се исушава върху хартия или весници ако няма друго, брашно и като Ивето много добре изпържен препържед направо е страхотен и бирен и ела та гледай
            А това е със сос от орехи чесън майонеза и кис. мляко трябваше отгоре да има и магданоз а отсрани лимон.
            Последно редактирано от Доби; 15-08-12, 22:57.
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Дояде ми се сафрид.... Наздраве!
              П.П. Имайте из- по- на- във впредвид, че всеки момент ще дойде Сънчо, в лицето на Божич!

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                Виве, честита ти именничка. Да ти е весела, здрава и щастлива така, както само децата могат да бъдат.

След дълги размисли е установил, че не му се нрави цената на Маверико-сан.
                Понеже по природа е тих и срамежлив ( в някакви граници) човек, не му стиска да си признае. Вродената хитрост, обаче, му е подшушнала великолепна идея:
                Може да си върне част от парите, като ги изяде и изпие за твоя сметка.
                Суответно от три деня е тайно на диета –по едно сухо крайщниче леб и гола водица- да мое да поеме по-вече при госкето.

Да кажат Ачо и Румбата – по морето появиха ли се руси делфинчета, подсвиркващи си хитови мелодии?

Наздраве!
                Дядо Коко, абе чудих се аз какво е това делфинче със слушалка на едното ухо и връти скречове с едната перка, а то какво било! Е, сега ако се омешат какви поп-фолк делфинчета ще излязат не ми се мисли!

Жоре, Траяле, свършика ли колежките бре, че почнахте на морска гад да налитате бре!

Наздравеее!
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                  ...
                  Вчера бях в Плевен...
                  Ха, така... А ето, че не си се обадил - да се запознаем...
                  Недейте да правите така, бре хора.
                  И на други съм го казвал - ако ще да е за 10-тина минути, но "свиркайте", да се видим, че в тези времена планираните срещи не са най-честото явление.

Ха, наздраве на всички.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Вчера имаше разни именници. Честито на всички, а на нас
                    наздраве!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Aбе, къде е оня любовчия, брат'чеда? Мечтата на всяко куче- тъпкач....
                      Наздраве!
                      Ей ме на! Кажи сега к'во ти липсва - мъжката или кучешката любов Тоя звяр не ме пуска, ако съм гол... останах без... бельо

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Дояде ми се сафрид.... Наздраве!
                      П.П. Имайте из- по- на- във впредвид, че всеки момент ще дойде Сънчо, в лицето на Божич!
                      Ми, то аз като гледам късните си влизания в Бара напоследък, се чудя... кой е Сънчо! В тоя ред на мисли, почна ли да викам "Наздраве" около изгрев, да знаете, че имам нужда от "Специализирана медицинска помощ"

А сега наздраве

Опа! Виве, да ти е живо и здраво хлапето!
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ма аз откога говоря за вечерна, нощна, сутрешна...смени?
                        Наздраве на нощната!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ураааааа тръгнА си.След изпито половин кило водка , 8 (осем) бири , 7 кифтета , 3 паржоли и две-три чинии баклава ,като не броим салатата с домати и пипер ГоУем човек е Компотера! Заслужава си ги! Винаги се е отзовавал кога човек има зор.Жив и здрав да си Коле ,дано се не налага да те викам пак по такива поводи като март месец.
                          Наздраве (с колкото водка е останало)
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Наздравеее!

Кадрите в клипа са от филма "Гуча"
                            Гледайте го!

Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Ха, така... А ето, че не си се обадил - да се запознаем...
                              Недейте да правите така, бре хора.
                              И на други съм го казвал - ако ще да е за 10-тина минути, но "свиркайте", да се видим, че в тези времена планираните срещи не са най-честото явление.

Ха, наздраве на всички.
                              Адаш, бях в Плевен, ама не баш- правих ремонт на една машина в "Ген. Ганецки" на с.Ясен.
                              Вярно, че то си е ачик-ачик Плевен. Свърших към 18.30ч, а в 20.00 имах среща в Габрово.
                              Прави си сметка колко ми е било времето, щом даже не се отбих до бензинжийницата на "МАРСТ" -да се видя с братовчедката.
                              Обещавам тържественно, при следващо минаване, да се компенсирам!
                              Пък и ти нямам контактен телефон.

Ще се видим на Събора 7-9.09 съм там.
                              Все ми е на акъла, че с мойте мерки 190/125/125 и 128кг (събран в Рено Клио2) няма как да остана незабелязан.

Наздраве ви с последната глътка бира.
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                                Ураааааа тръгнА си.След изпито половин кило водка , 8 (осем) бири , 7 кифтета , 3 паржоли и две-три чинии баклава ,като не броим салатата с домати и пипер ГоУем човек е Компотера! Заслужава си ги! Винаги се е отзовавал кога човек има зор.Жив и здрав да си Коле ,дано се не налага да те викам пак по такива поводи като март месец.
                                Наздраве (с колкото водка е останало)
                                СМЕТКА
                                КОЛ. ЕД.ЦЕНА СТОЙНОСТ
                                ВОДКА 0.5 8.00 лв 8.00 лв
                                БИРА 8 1.00 лв 8.00 лв
                                КИФТЕТА 7 0.80 лв 5.60 лв
                                ПРАЖОЛА 3 2.20 лв 6.60 лв
                                БАКЛАВА 4 1.00 лв 4.00 лв
                                САЛАТА 2 2.00 лв 4.00 лв
                                ОБЩО 36.20 лв

Изводът се налага сам- Колето пак ще ти дойде на гости.

Наздраве ви по случая.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X