Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
    Сигур си пуснал водата от чешмата, пък понеже сифоня ти й запушен,
    си джвакаш с крака и си мислиш, че си на морето.

Наздраве.
    Даже и се оглеждам подозрително за делфини с килимявки!

Малко се поразхлади, ша взема да излеза и да свърша некоя работа по жипа!
    Наздраве!
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ми май сичко живо е у банята...

Наздраве
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Я не съм,седнах на биричка,ма мидите свършиха,трябва пак да ходя да извадя.Наздраве!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

А аз бях навън...Ама съм в собствен сос. Коле, верно бе млого скъпо туй по капанчетата снощи ходихме на "Буната" и бая се изумихме ама вкусно беше рибката сафридчето прясно салатки и всичко само ракията много и нисък градуса ма заводско ко да са прай...ма де ги виде тия сервитьорки по бански бре аз в нито едно кръчме не видех такиви, пък и нас едно сервитьорче ни носеше....ма чича ви ма надхитри той пи аз го возих Затуй сега съм си сипала Жинче с тоник са разладя И ви виквам едно Гуемо Наздраве!!!
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве Доби!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве Ачо!...Де да знаехме че хубаво си пииваме щяхме та поканим при нас миналото лято на Лозенец на станцията на ВАС...Ма тая година нали сватба няма Лозенец сватбата в Созопол
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Каке, яз не разбрах ся- ша докараш ли булката и зета на събора, или нема?
                Да стреснеш малко зета- като види какви приятели имаш, да не бега от правия път и да те слуша.
                Подхвърлих ти тая идея в темата за събора.

Наздраве с ледена мастичка, ама много ледена.
                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Адашчееее , сИриоззно ши станеИ ГА додат китоветИ с калимяфки
                  НаздравИ
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

ЕЕЕ,не може да знаем всичкоНаздраве!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Лельо, капана на плажа дето бяхме е доста на север, чак след Златните. От плажа се вижда Балчик... На границата на нудисткия плаж. Съвсем естествено е на плажа сервитьорките да са по бански
                      Но не бяха нудистки, за съжаление...

Наздраве с биричка.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не тъй срам Коле, цял ден на плажът си гледал по монокини....не си ли измори очинките кака? Че и сервитьорките по монокини, ми те поради здравната сигурност на клиентите земе някой са зазяпа ша лапне вместо цаца...Делфин?
                        А наздраве!

Коментар

Лельо, лельо... Мъжките очи се не умарят от гледане на цици. Даже напротив-това монава за лечебна терапия.Сервитьорките си бяха с бански, колко пъти да ти казвам... Иначе млади момичета, и с перфектни форми, особено онази с розовия бански...

Айде наздраве, че започнах да подсмърчам.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                            Не тъй срам Коле, цял ден на плажът си гледал по монокини....не си ли измори очинките кака? Че и сервитьорките по монокини, ми те поради здравната сигурност на клиентите земе някой са зазяпа ша лапне вместо цаца...Делфин?
                            А наздраве!
                            Колето е още млад, каке.
                            Има право ако не друго, поне в менюто да гледа, пък дали ще му дадат да си поръча- друг въпрос.

Наздраве.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                              Каке, яз не разбрах ся- ша докараш ли булката и зета на събора, или нема?
                              Да стреснеш малко зета- като види какви приятели имаш, да не бега от правия път и да те слуша.
                              Подхвърлих ти тая идея в темата за събора.

Наздраве с ледена мастичка, ама много ледена.
                              На мен и много ефтинзджос ще ми излезе да ги докарам на събора...щото вместо да са тръшна н....тен бона ша ползваме група на аванта, и само за мезелъци ша плащам.....ама никой не ме слуша.
                              А наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Лельо, лельо... Мъжките очи се не умарят от гледане на цици. Даже напротив-това монава за лечебна терапия.Сервитьорките си бяха с бански, колко пъти да ти казвам... Иначе млади момичета, и с перфектни форми, особено онази с розовия бански...

Айде наздраве, че започнах да подсмърчам.
                                Наздраве,Нерез!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X