Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Добра вечер и НАЗДРАВЕ!! Гледам че сте подложили вече,ама аз да мина да почерпя!!Пийте по едно гоуемо!!Немоем да смогнем от приятели!Де го онзи ревящия....с гоуемата уста.......портаджията....Евгени ли беше,как беше....започвам да забравям вече!!
Наздраве на всички,и честит ден и на Ванката!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
То и аз се чудех за кой Ванка става въпрос, ама не се задълбочих много много да му мисля...
Пък то бил Ради. Наш Ради бе...
Ама и вие-Ванката... Пишете,ч е Ради имал рожден ден, та да се сети човек.
Честито му, чакаме да почерпи както си требе, той започна работа в Шуменско...
И наздраве на всички.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеДобра вечер и НАЗДРАВЕ!! Гледам че сте подложили вече,ама аз да мина да почерпя!!Пийте по едно гоуемо!!Немоем да смогнем от приятели!Де го онзи ревящия....с гоуемата уста.......портаджията....Евгени ли беше,как беше....започвам да забравям вече!!
Наздраве на всички,и честит ден и на Ванката!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАма аз и днес бях на работа:
[ATTACH=CONFIG]469403[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469404[/ATTACH]
Ама с други две колежки:
[ATTACH=CONFIG]469405[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469406[/ATTACH]
А наздраве..
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеДобра вечер и НАЗДРАВЕ!! Гледам че сте подложили вече,ама аз да мина да почерпя!!Пийте по едно гоуемо!!Немоем да смогнем от приятели!Де го онзи ревящия....с гоуемата уста.......портаджията....Евгени ли беше,как беше....започвам да забравям вече!!
Наздраве на всички,и честит ден и на Ванката!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМалко поздравче за ценителите:...
Коле, т'ва си е поздравище бреМерси!
Ай наздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Щом ви харесва ето ви още:
Това изпълнение съм го пускал и друг път, но си заслужава, по средата има страхотно соло на барабани от Вивиан Кембъл.
Наздраве.
Опа, годинките не прощават... Вивиан беше китарист, а барабаниста е Вини Апис...
Бах, кога беше като ги знаех наизуст, и чантата ми беше цялата в надписи, та баща ми я наряза с ножа щото била метълска...
Айде наздраве.Последно редактирано от Кольо; 05-07-12, 22:02.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Е как да помниш? То да ставаше на 16 (както и се иск.... струваше на Вивето), да помниш, а то... Наздраве!
Румба, само пишат за тая вила, зема да дода да я видя ли?
А наздраве и на другите! Коле, ако прочетеш по-Фнимателно, ще вникнеш, че всъщност ги предупреждавам да не те карат да черпиш, ама кат не верваш, шъ зема да ти се изтърся на път за Вилата на Румбата, барабар с тъщата, та да разбереш....
Наздраве ти!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеРумба, само пишат за тая вила, зема да дода да я видя ли?
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЗаповядай!
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТо... вярно че Кольо не си е легнал, ама... как си в събота?
Наздраве!
Айде последно за вечерта, че ми се доспа.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар