Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Компотеро ,ти вчера що рече че съм мръсник бре? Цель день са чуда що и как и чак не ми се пиеше
    Наздраве все пак
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Ивке, не ти трябва производство. Тук си е ..ало мамата... Тупа лупа по цял ден, утре пак, вдруги ден пак, след месец пак същото, и накрая шефа като се изцепи-"дал съм ти тавана на заплатата..." На което му отговорих, че тавана е много нисък та си удрям главата... Сериозно. Отделно е бонуса затъпяване, още по-отделно бонуса нервене от малоумни колеги. Които пък имат претенции да са умни...
      Абе неблагодарна работа, стой си на дирника и си работи каквото знаеш.

Айде наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
        Компотеро ,ти вчера що рече че съм мръсник бре? Цель день са чуда що и как и чак не ми се пиеше
        Наздраве все пак
        Чакай да видя какво съм писал...

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнение
          Ще се справя, Жоре, Саше! Моментно състояние. ама нали за това е бара, човек да се изплаче.
          Хайде наздраве
          Не, не е само, за да се "изплаче", а е, ако можем с нещо да си помогнем.
          Наздраве.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ивке, не ти трябва производство. Тук си е ..ало мамата... Тупа лупа по цял ден, утре пак, вдруги ден пак, след месец пак същото, и накрая шефа като се изцепи-"дал съм ти тавана на заплатата..." На което му отговорих, че тавана е много нисък та си удрям главата... Сериозно. Отделно е бонуса затъпяване, още по-отделно бонуса нервене от малоумни колеги. Които пък имат претенции да са умни...
            Абе неблагодарна работа, стой си на дирника и си работи каквото знаеш.

Айде наздраве.
            Не исках така да прозвучи, предполагам какво е. Имах предвид да работя, без да мисля много-много, ама май няма да стане. Шило в торба не стои и пак ще съм опозиция, докъдето ми стингат силите.
            Наздраве, Коле.
            Май отпада виждането за събора, аз по това време ще съм на работна визита във Виена. Но надявам се друг случай да има.

Коментар

Видях...
              Ми мръсник си.
              Сега още един ден се мъчи... Щот си мръсник...

Ама щото аз не съм-айде от мен да мине, да ти кажа що-щот си изпил сичкото пиене и еденье и ти станало тежко, пък се и хвалиш...

Аз пък съм оставил отворена бутилката с колкото бира е останала от снощи, и тя се разгазирала до степен пикоч. И на температура беше така. Нова бира от магазина-в камерата. Разгазираната-до нея. И сега си сипвам от две бутилки в една чаша. Няма да хвърлям разгазираната я...

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Не, не е само, за да се "изплаче", а е, ако можем с нещо да си помогнем.
                Наздраве.
                Аз си го знам и съм щастлива, че имам хора насреща си. Но няма нужда, трябва сама да се преборя. Благодаря!

Коментар

Май отпада виждането за събора, аз по това време ще съм на работна визита във Виена. Но надявам се друг случай да има.
                  Поне Гришата да дойде...
                  Баси, имам ви за добри приятели без въобще да сме се виждали бели ли сме, черни ли сме(абе бели сме, ама нали така се казва), и все не можем да се начерпим наживо.

Накрая ще ме накарате аз да дойда до големия град. Вече идвах ей-така спонтанно, през Януари 2011. Стана хубава сбирка в една кръчма.

Коментар

Коле, и аз от време на време прибягвам до такова смесване. Въпреки че не я оставям отворена, току що отворената е по-добра и ги меся с вчерашната.
                    Наздраве!

Наздраве , дружината!

ПП: За Ивето и Гришата гарантирам. Пичове са. Дано се съберем поне с Гриша на събора!
                    Много уважавам върли бираджии!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Поне Гришата да дойде...
                      Баси, имам ви за добри приятели без въобще да сме се виждали бели ли сме, черни ли сме(абе бели сме, ама нали така се казва), и все не можем да се начерпим наживо.

Накрая ще ме накарате аз да дойда до големия град. Вече идвах ей-така спонтанно, през Януари 2011. Стана хубава сбирка в една кръчма.
                      Хайде идвай и сега, че ние не знам кога ще можем към твоя край. И да знаеш бели сме, аз на младини даже бях повече бяло-руса, но после косата ми потъмня (естествено), че и помъдрях. И всичко това благодарение на Гришата.
                      Наздраве на всички

Апропо, и аз допивам вчерашната бира, чиста, само да е студена

Коментар

Хайде идвай и сега, че ние не знам кога ще можем към твоя край. И да знаеш бели сме, аз на младини даже бях повече бяло-руса, но после косата ми потъмня (естествено), че и помъдрях. И всичко това благодарение на Гришата.
                        Наздраве на всички

Апропо, и аз допивам вчерашната бира, чиста, само да е студена

Бре! сите на така, ти на кестреме
                        Нема лошо!

ПП: Оти нЕкои побелееме, па и пооглупееме

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Бре! сите на така, ти на кестреме
                          Нема лошо!

ПП: Оти нЕкои побелееме, па и пооглупееме
                          А-а-а, обратния процес си тече, ставам червенокоса, т.е. постепенно към побеляване. А сигурно и оглупяването ми е в сила, щом така се коркам.
                          Наздраве, Саше

Коментар

Ехаааа! Свински фенер на фурна!
                            Заслужаваше си чакането.
                            Айде наздраве!
                            Утре че бришем клавиатурата

Коментар

Дрънчо да почерпи, да не го спират по пътищата, да гори малко, да не се чупи, и да изкара милион километри.

@Пейчев-га одиш до голямата локва само на отчето ще се обадиш, а?

Наздраве на всички без Пейчев.
                              Че то виЙ с отчето не вървите ли комплект? Как няма да ти се обадя бре, недей така В Шумен съм и да не се запознаем? Няма такова нещо!!!!!!!!
                              Ти ми избега, га беше Трявна дебнех кога да пресека трасето да се видим, ама като каза да хукнеш надолу с тия семки/бира в ръка..
                              НАздраве!!!

Виве, то с 31-ници добре, ами пусти бавни къде ще ги търсим?

И ето нещо за на Ивето музикалния вкус. и моя де

Наздраве!!

Дрънчо, т'ва е много готино! Честито и безаварийно!
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                                И ето нещо за на Ивето музикалния вкус. и моя де

Наздраве!!
                                Иха-а-а, пу само за мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X