Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Наздраве, група! Друго си е да се почне на чисто! И Кольо се появи. Сега, като се замисля, с Кольо съм се срещал на две надморски височини- първият път над 1500 м, втория - на 0 (да се чете плажа на събора). Наздраве!
    И в двата случая-напразно... Под Берковица нямах хал да ме черпиш, а на Приморско се повяваше епизодично.
    За черпенето-държа да се знае, че с черпенето има земане-даване само когато ме черпят.Веднъж пробвах и аз да почерпя-ами много е гадно, и се заклех да не черпя повече...

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

А аз да кажа ли като от вас замириса на пържоли и ти рече ааааа ние у къщи мЕсо не ядем
      Наздраве , аз отивам си легам че ноо се разкашлях
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
        А аз да кажа ли като от вас замириса на пържоли и ти рече ааааа ние у къщи мЕсо не ядем
        Наздраве , аз отивам си легам че ноо се разкашлях
        От моята уста не може да излезе такава грешна дума... Ако не ям месо ще пукна бре, аз съм хищен...

Айде наздраве, че бирата започна да се стопля.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          И в двата случая-напразно... Под Берковица нямах хал да ме черпиш, а на Приморско се повяваше епизодично.
          За черпенето-държа да се знае, че с черпенето има земане-даване само когато ме черпят.Веднъж пробвах и аз да почерпя-ами много е гадно, и се заклех да не черпя повече...

Наздраве.
          Тука няма да споря за нищо друго, освен че беше над Берковица! Иначе е ясно за черпенето. Това обяснява и периодичното ми появяване. През периода на изчезването ми все се намираше кой да те почерпи, да ме отмени сиреч... и така... 4 дена... Наздраве!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Един въпрос извън най-готината тема ама сега ми дойде на акъла.. Защо събора се прави в Приморско?
            Разбирам, че има плаж, море, жени по бански(и без бански), ама това го има на всякъде.. Заради "Ропотамо" ли?
            Веднъж карах ATV там и полудях от кеф.. Обърнах се в един канал, счупих пластмасите на машинката и се нараних (леко).. Ама си беше кеф..
            Наздраве!

Коментар

Бе мам му старя още не съм затворила врата та на стария Бар и ети друг!
              Ми а на здраве и от кака ви! Наздраве Новияг Бар!!!!!!!
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Май сам си отговорих на въпроса..
                Айде пак наздраве!

Коментар

Да бе, НАД Берковица беше, ама нали целта ни беше КОМ-та всичко тогава се въртеше под върха, грешка на езика. Моят.

Относно Приморско-никой не може да отмени никого в черпенето. То си е акт на уважение, и мерак. Ако се надяваш някой да го направи вместо теб-недей, не се получава. Сичката гордост е за този който е почерпил, а не за теб. Тази година чакам реванш.

За сведение-Божич донесе една каса бира в багажника на Ларедо-то, каза ни наздраве, пожела да ни е сладко, и се запиля нанякъде, че не можел да се задържа на едно място... Снимка да слагам ли? Има я в стария бар, и някъде в темата за миналия събор.
                  Та вземай пример, а не само да се явяваш по два-три пъти на ден, и да отчиташ дейност...
                  Наздраве.

Коментар

Призовавам ви да преминем към честитките, днес много наши приятелки имат рожден ден!!!!
                    Цвета, Доби и Мария!
                    Бъдете живи, здрави и все така добри!
                    Наздраве, за ваше здраве!

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Добре де, за днес има кой да почерпи: ЧРД на Доби, Мария и на Цвета! И Пейчев да почерпи, че продаде 7-8 букета за 3-4 секунди!
                      Наздраве за рожденичките! Да са ни живи и здрави!

Коментар

Хип-хип-хип!!!
                        Това за новия бар с всички хубави човеци.

По тоя случай попаднах на:

Канадци изобретиха пивосипед

Пивоварната компания “Кичисипи биър” в Отава инициира създаването на “бирен велосипед” или на “пивосипед”. Той е предназначен за любителите на бирата и на колоезденето. Новият продукт е бил показан на фестивала на бирата в провинция Онтарио, Канада. Пивосипедът е разработен от фирмата “Тол три сайкъл”. За целта са били необходими 4 месеца. Съсобственикът на фирмата Уил Фиснър признава, че някои идеи са били почерпени от холандците, които отдавна използват товарни велосипеди. Конструкторите са удължили в известна степен рамата на обикновения велосипед и са монтирали дървена бъчва, в която могат да се поставят бирени кегове с кранове с вместимост 20, 30 или 50 литра. Предвидено е кеговете да се охлаждат с лед, за да може бирата да е студена по време на цялата разходка. Над бъчвата е закрепена дъска, на която могат да се поставят халбите. Подобен зареден с бира пивосипед тежи около 90 кг. Той обаче с лекота може да бъде каран от всеки колоездач. “Кичисипи биър” планира не само да продава подобни бирени велосипеди, но и да ги дава под наем - за пикници, за обслужване на посетителите на различни панаири и фестивали.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img.jpg
Прегледи:1
Размер:40.9 КБ
ID:5384599

Наздраве!

Късно видях рожденниците. Честито и пак наздраве!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Айде дамите да почерпят.
                          Да им е честито порастването.

Евгени ще почерпи. Друг път... И той като мен.
                          Надраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Та вземай пример, а не само да се явяваш по два-три пъти на ден, и да отчиташ дейност...
                            Наздраве.
                            Тая година съм инструктирал брата, жена му и бебето да си седят вкъщи, да вършат моята работа, щото съм на събор на Приморско.. 2-3 дни ще се виждаме.. Не една а няколко каси ще домъкна, колкото събере комбито Гаранция - ако не си спазя обещанието приканвам всеки администратор, супер модератор, модератор и всички началници да ме накажат подобаващо!
                            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              И Пейчев да почерпи, че продаде 7-8 букета за 3-4 секунди!
                              Аз тия ги купувам бре, нали ги подарявам!
                              Ама щом си казал, кажи ми, мога ли да ти откажа? Мноу ясно, че не!

Наздраве!

edoors, Евгени ли се казваш, да ти викам Гена, че с ник-а ти ми е странно!

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                                Аз тия ги купувам бре, нали ги подарявам!
                                Ама щом си казал, кажи ми, мога ли да ти откажа? Мноу ясно, че не!

Aз... таковата... Кольо да почерпиш, не за друго... Наздраве!

П.П.
                                Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                                edoors, Евгени ли се казваш, да ти викам Гена, че с ник-а ти ми е странно!

Давай!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X