Абсолютно! По едно време си бях сложила горното парче за музика на телефона, ама като звънне и голям джангър, а по цял ден съм сред хора най-разнообразни и не върви
Ще си слушаме хубава музика тук и по-добре така.
Наздраве, Пейчев
Същия съм, ама с Whitesnake. Сред хора най-добре обикновенна мелодия, че иначе... Един път бях в КАТ за някаква регистрация и на някакъв пич му звънна телефона с "кокошките нападнаха бустаня", е-излагация си е.
Наздраве Иве, тук ще си слушаме готините парчета!
Айде, Честит ни нов бар. Браво, Бочка.
Наздраве с ракийка и салатка.
П.П. Само дет се замислих: Светът вече не е същият. Бочката отвори бар, а аз, клуб на трезвеника.. Има нещо извратено в това.. Ама все пак, наздраве..
Да сме живи и здрави и да пребъде в годините новият бар, и ние с него.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Същия съм, ама с Whitesnake. Сред хора най-добре обикновенна мелодия, че иначе... Един път бях в КАТ за някаква регистрация и на някакъв пич му звънна телефона с "кокошките нападнаха бустаня", е-излагация си е.
Наздраве Иве, тук ще си слушаме готините парчета!
Това е голяма смешка. Тези технологии какво причиняват на хората
Ей сега ми пристига ледена биричка, но пак казвам наздраве, предварително
Биваше ли точно на затварянето на стария Бар и на отварянето на новия Дедо Ви Поп да е болен .... една бира не съм изпил днес...
Сега съм на водка и казвам по вод(К)а да му върви на новио ни БАР
Наздраве и да иляди
Айде, Честит ни нов бар. Браво, Бочка.
Наздраве с ракийка и салатка.
П.П. Само дет се замислих: Светът вече не е същият. Бочката отвори бар, а аз, клуб на трезвеника.. Има нещо извратено в това.. Ама все пак, наздраве..
Да сме живи и здрави и да пребъде в годините новият бар, и ние с него.
Това е голяма смешка. Тези технологии какво причиняват на хората
Ей сега ми пристига ледена биричка, но пак казвам наздраве, предварително
Наздраве!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Биваше ли точно на затварянето на стария Бар и на отварянето на новия Дедо Ви Поп да е болен .... една бира не съм изпил днес...
Сега съм на водка и казвам по вод(К)а да му върви на новио ни БАР
Наздраве и да иляди
Аз им казАх, Дедо Поп трябва да присъства, ама той бил болен. Тц тц... пий да ти се сгрее гърлото!
Наздраве!
Наздраве на целото бар и комплименти на Пейчев и Ивето за изтъчения музикален вкус.
Ся Жорката шъ ни нападне, че сме много ретро, ама то неговото си е професионално изкривяване
Тоя Колето, тъй да вземе да се разсърди за две-три чалга (и то не точно чалга) клипчета...
ПростУ ни знам.
Да взема да го поздравя с една от неговите ли...
НАЗДРАВЕ, КОЛЕЕЕЕЕЕ!
Пъкни бе, серсемино!!!
Your conscience is all you can take to your grave.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар