Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеСупер беше, само дето ми е неудобно да пия пред чужд човек.
......
Някой мъдър човек беше казал, че "неудобно" е, да си свалиш гащите през главата...
НаздравеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Та да ви разкажа! Днес ходих да си прибера едни пари изработени преди месец. И както си вървя весело към колата, ама времето едно хубаво, аз съм щастлив. Спира до мен една млада майка, и ме пита:
- Позна ли ме?
Ъъъ, ми не!???
- Ами говорихме по телефона, утре ще идваш да ми миеш терасата.
-Ахх, ам добре!
А, да в 9, добре. - Е как да я помня, като сме говорили само по телефона! Малко ми изкара акъла де.
Наздраве!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКоле как е бре брат,разкажи как мина в Русе?Наздраве!
Някъде мернах в една тема че питаш за класиране.
Първия ден трасето беше почти ралиджийско, ама то напоследък все такива ги правят, организаторска им работа, с джек да си сочиш, с лебедки да ги замеряш...(лафа не е мой, четох го в някаква тема за някакво състезание). Аз искам тежко трофи-20 км за 5 часа...
Втория ден Свилен от русенското ткзс ни даде възможност да си изберем какво да караме-писта или траял. Накрая каза,ч е ако искаме можем да участваме и на двете, и за класирането да ни се зачете по-добрия резултат от двата манша.
Е, аз участвах и на двете. На пистата не направих кой знае какво-моята машина не е за скорост, а и аз не съм такъв вид карач.
На траяла навигатора изтегли да се пуснем по трасето първи. На някои състезания вместо номер 1 на листчето рисуват мъжки полов орган. Сещай се защо...
Та пуснахме се първи по трасето, напълно непознато за мен, даже и пеш не го бях обходил. По едно време единия от лостовете на раздатката остана в ръката ми. Руско желязо мамка му... Блокажа май не включи, на едно място заседнах по корем, та се наложи да ползвам помощ от публиката, разпънах една лебедка, съборих няколко кола, скъсах няколко ленти, и се класирах последен.
Така, че за крайното класиране се взе класирането ми от пистата. Там поне съм трети. От 5 класирани...
В генералното съм осми.
Та това накратко. Който иска по-подробно-да ме покани на гости, ще има време за подробен анализ.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМай се оправдаваш нещо....
Някой мъдър човек беше казал, че "неудобно" е, да си свалиш гащите през главата...
НаздравеДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Много ми стана неудобно. Таман си отворих една бутилка винц и отпих една чаша, на вратата се звъни, тъста минавал наблизо (с една двулитровка каберне) и... рекъл да се отбие. Веднага скрих моята бутилка, изпихме неговата, ама сега ми е неудобно, щот няма да мога да изпия и моята...
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар