В 6.00ч. сутринта ми се е появил племенник (братч'ед, родата се увеличава).
Наздраве
Мда, има повод!
Ама да си кажеш ти какво рабра днес по телефона...
Обаждам се аз да му кажа на Гриша, че братовчедка му е родила първото си детенце - да е живо и здраво! Гриша отсреща ми вика - е, браво! и толкова. Чак вечерта става ясно, че чул-недочул, разбрал, че моя първи братовчед си има детенце. Грешката идва от галените имена на двамата.
"Вината" на Гриша: Може ли семейство, което това лято е имало бебе на 6 месеца и сме му ходили на кръщене, да си помисли, че същото семейство си има ново бебе Джедайска му работа. Аритметика му е ...
Иначе да си живи и здрави бебетета, независимо от чия рода са.
Извод: Гриша е глух и не може да смята
Наздраве на всички!
П.П. Последно пиша и отивам да си подсмърчам - Виви, да бяхме пратили зет ти да ти помага днес. Късно научих, иначе да сме дошли да помагаме. Друг е въпросът как нашите деца правят ремонти
Стойкова, при нас(мъжете) за разлика от вас разните бременности, раждания и прочие неща минават по-малко вълнуващо. То си е разбираемо де. Вие броите дните до раждането, ние мислим кого да поканим да почерпим за радостното събитие. Нещо от този род.
Та не му намирай кусур на Гришата, ние живеем в малко по-различен свят.
П.П. Последно пиша и отивам да си подсмърчам - Виви, да бяхме пратили зет ти да ти помага днес. Късно научих, иначе да сме дошли да помагаме. Друг е въпросът как нашите деца правят ремонти
Правят, правят- я на Джорето как му опрайха парапето....
За глухотата- мъжката е диференциалноизбирателна, особенно по въпроси, свързани с пари и премени за жената.
Наздравя!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Една жена черпи колежките с бонбони за новороденото внуче. Всички честитят, питат за данниІтегло и килограми, радват се, само едната колежка пита:
-Ами тее... нали се ожениха преди 6 месеца, как така имат дете?..
-Я виж какви хубави бонбони съм донесла да почерпя, яж бонбони, не яж лайна...
За несведущите-"да ядеш лайна" се употребява когато злословиш...
Коментар