Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Щом сте рекли.
    Наздраве!
    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      Бързо по местата. Имам повод!

В 6.00ч. сутринта ми се е появил племенник (братч'ед, родата се увеличава).

Наздраве
      Честито на Евгени И на теб, свате

Наздраве

Цвете, пием си лекарството, даже още едно си сипах, ей така, профилактично
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве
        Ми а на здраве и да е живо и здраво!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Баси, за момент реших, че аз съм родил... Честито, брат'чед!
          Наздраве!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Е такива новини да се чуват...а честито Здраве и щастие на родителите и детето разбира се!!!!
            За негово здраве
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве инвентар! Багер, като свършиш имам 10 кв. за изолация и две стаи забоядсване.
              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве
                Честито! Жив и здрав да е юнакът .... по повод на родата ... нема ли да я нашарите малко с некое девойче?
                Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                  Честито! Жив и здрав да е юнакът .... по повод на родата ... нема ли да я нашарите малко с некое девойче?
                  Тц! Ние сме постоянни!
                  Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                    Наздраве инвентар! Багер, като свършиш имам 10 кв. за изолация и две стаи забоядсване.
                    За толкоз малко ще ти пратя щерката и зетя Питай Жоро, работят качествено и не взимат скъпо... И бира не пият още
                    Наздраве
                    Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 20-10-12, 21:00.
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве
                      Мда, има повод!
                      Ама да си кажеш ти какво рабра днес по телефона...

Обаждам се аз да му кажа на Гриша, че братовчедка му е родила първото си детенце - да е живо и здраво! Гриша отсреща ми вика - е, браво! и толкова. Чак вечерта става ясно, че чул-недочул, разбрал, че моя първи братовчед си има детенце. Грешката идва от галените имена на двамата.
                      "Вината" на Гриша: Може ли семейство, което това лято е имало бебе на 6 месеца и сме му ходили на кръщене, да си помисли, че същото семейство си има ново бебе Джедайска му работа. Аритметика му е ...

Иначе да си живи и здрави бебетета, независимо от чия рода са.

Извод: Гриша е глух и не може да смята

Наздраве на всички!

П.П. Последно пиша и отивам да си подсмърчам - Виви, да бяхме пратили зет ти да ти помага днес. Късно научих, иначе да сме дошли да помагаме. Друг е въпросът как нашите деца правят ремонти

Коментар

Стойкова, при нас(мъжете) за разлика от вас разните бременности, раждания и прочие неща минават по-малко вълнуващо. То си е разбираемо де. Вие броите дните до раждането, ние мислим кого да поканим да почерпим за радостното събитие. Нещо от този род.
                        Та не му намирай кусур на Гришата, ние живеем в малко по-различен свят.

Наздраве.

И разбира се честито на младите родители.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнение
                          Мда, има повод!

П.П. Последно пиша и отивам да си подсмърчам - Виви, да бяхме пратили зет ти да ти помага днес. Късно научих, иначе да сме дошли да помагаме. Друг е въпросът как нашите деца правят ремонти
                          Правят, правят- я на Джорето как му опрайха парапето....
                          За глухотата- мъжката е диференциалноизбирателна, особенно по въпроси, свързани с пари и премени за жената.
                          Наздравя!
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Кратък виц по повод раждането на шестия месец:

Една жена черпи колежките с бонбони за новороденото внуче. Всички честитят, питат за данниІтегло и килограми, радват се, само едната колежка пита:
                            -Ами тее... нали се ожениха преди 6 месеца, как така имат дете?..
                            -Я виж какви хубави бонбони съм донесла да почерпя, яж бонбони, не яж лайна...

За несведущите-"да ядеш лайна" се употребява когато злословиш...

Наздраве.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Виве става. Щом е качествено, евтино и бързо. Наздраве и лека, че утре ме чака трамбоване.
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

И кво стана сега? Не било от нашата рода... Няма да черпя. Наздраве за новото попълнение!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X