Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Много пари бре тука се реже като за печка,сваляй цената иначе ти пращам една резачка от тукаПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
(и то само метровката на 2х50см)
Наздраве
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Ти резачка може да пратиш, както и резачи...Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеМного пари бре тука се реже като за печка,сваляй цената иначе ти пращам една резачка от тука
Наздраве!
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Добра идеяПървоначално публикуван от druncho Преглед на мнениеИ аз почвам мача, но заедно с него и една биричка.
Наздраве!
.Ща послушам
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
А дано поне хикс да измъкнем!Наздраве!Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнениеИ аз почвам мача, но заедно с него и една биричка.
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Това е правилния избор!Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЕто кръгче за желаещите:
[ATTACH=CONFIG]504147[/ATTACH]
Останалото - утре
Наздраве
Със здраве да си го караш.
Наздраве!Константин Вълчанов.0888313247
Коментар
-
Искаш да кажеш че ще ги бием нали..........Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнениеА дано ама на дали
.
Наздраве на всички!
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Много ясно. Аз съм краен оптимист. Само дето с всяка изминала минута ми намалява оптимизма. Ние го гледаме мача на водчица. Наздраве на всички!Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеИскаш да кажеш че ще ги бием нали..........
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Аз на ракийка.Наздраве!Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеМного ясно. Аз съм краен оптимист. Само дето с всяка изминала минута ми намалява оптимизма. Ние го гледаме мача на водчица. Наздраве на всички!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.Ай наздраве кът за последно
Коментар