Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Бе попитах за идеи за местоотвличания в София, отговарящи на следните условия: а/ефтино, б/има бира, в/пуши се, демек с голяма тераса или двор. Гробно мълчание по темата... По- следващата седмица като дойдат Фани&Ко.,
къде ша ги отвличаме?
Наздраве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз все още съм на ракийка.
Наздраве.
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеЕ изпихте кръчмата докато си дойда! Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Гени, една комшийка вече за втори път си забравя ключа в апартамента, а вратата е с брава която отвън се отваря само с ключ. Първия път викахме ГЗ, сега дойде пожарна за да се качат на втория етаж и да отключат отвътре. Имам питане-може ли на желязна врата да се смени бравата с обикновена-да може да се отваря отвън не само с ключ? Вратата е китайска, кафяваподарък от сина и който ходи в Китай да пазари врати и тази я донесе специално за нея. Ако трябва ще снимам бравата отвътре и отвън за да се ориентираш в обстановката.
Иначе наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеГени, една комшийка вече за ...
Иначе наздраве.
Наздраве!
Коментар
-
Коментар
-
Ааа, не е бе, няма никакво блиндиране, тя вратата е от 1 мм ламарина(даже май и по-тънка), и няма тези тройни прътове да я заключват. Снимки по-нататък, че сега не е време за будене и снимане.
Допивам си ракийката, демек наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ей, само да ви кажа, че от тия младите, нищо не става. Още като си влязохме в къщи и колежката се просна на кревато и захърка. А пък аз още си пием. А съм спал по-малко от нея. Тц, тц, баси поколението..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар