Айде след много уиски, после доста бира, ся да взема да пия едно кафе с тортичката и още малко уиски.... Останаха две гостенчета само, ама те се броят за част от инвентаро
Наздраве, живи и здрави да сте
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Наздраве за рождениците! Да е жива и здрава снахата (за Брат'чеда я глася, нали е в родата. Аз моите сватове не ги сменям...) и дядото на племенника....
Брат'чед, уреди ме ти със сватя, може да пие, може и мусака да прави - ЕКСТРА
Гена, уреди ме ти със сват, ама дали може да пие колко менИ? И дали на третата седмица няма да му писне мусаката, ъ?
Наздраве, Гриша, Гена
Пъ знам ли? 'ку искаш да договорим пробен период? Аз ще му разлажа как мина Мото ГП-то, а ти го пробай с мусаката...
Наздраве за младото семейство... или рожден ден беше...
Че избЕгам на мигО... право при теб да жулнем една-две-пет-шест, докато отмине тупурдията.
Наздраве.
Ако дойдеш, земи една бор-машина и свредло 6 мм, че за 1/2 дупка една изгоря, а имам още 1 и 1/2... Баси, 3 дена- 2 дупки... евентуално..., ако не ме домързи да ида за друга машина...
Наздраве!
Наздраве, Виви!!! Да ти е живо и здраво детенцето, много усмивки и игри за нея, много спокойствие - за мама.
Айде, сватя, наздраве Брат'чеда гледам сватоса децата (без да се допита до мен), ама нищо важното е младите да се обичат. Остава да ги запознаем.
Наздраве, Виви!!! Да ти е живо и здраво детенцето, много усмивки и игри за нея, много спокойствие - за мама.
Айде, сватя, наздраве Брат'чеда гледам сватоса децата (без да се допита до мен), ама нищо важното е младите да се обичат. Остава да ги запознаем.
Благодаря и наздраве, сватя Да са живи и здрави младите, важното е да се обичат, що им е да се познават
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар