Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
Аз пък ще си слушам старите хитове
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнениеХайде идвай и сега, че......
Ама няма! Да ви е гадно... Що вие не се наканите инцидентно да дойдете? Джипки, бъгита, еденье, пиенье, сичко има.
А благодарение на жената аз пък побелявам в главата
@ Пейчев-това не си го спомням, ама щом казваш-верно требе да е...
Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗнаех си, че ще реагираш така.
Ама няма! Да ви е гадно... Що вие не се наканите инцидентно да дойдете? Джипки, бъгита, еденье, пиенье, сичко има.
Хайде последна глътка наздраве, оттеглям се и оставям достоен заместник
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнениеХайде последна глътка наздраве, оттеглям се и оставям достоен заместник
П.П. Брат'чед, идеш ли, ва?
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЯзе пъ се накъдрИх! Наздраве!
Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Ми кво!? Един побелял, един почернял, друг с червени оттенъци, Тигаро затъпел, Кольо (не е казал, но всички знаем) станал по красив и благороден.... Е.... язе пъ се накъдрих! А наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеКольо (не е казал, но всички знаем) станал по красив и благороден....
Мъжете сутрин и вечер изглеждат долу-горе еднакво.
Жените по някаква причина се преобразяват през нощта...
То е казано, че на сутринта са по-некрасиви(нека да сме кавалери), а мъжете са си все такива, докато при мен нещата с в обратна посока-ставам все по-красив и благороден. Даже и когато спя.
И понеже Божко се появи-значи е време да си лягам.
И по-умен ставам, и по-умен...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеМи кво!? Един побелял, един почернял, друг с червени оттенъци, Тигаро затъпел, Кольо (не е казал, но всички знаем) станал по красив и благороден.... Е.... язе пъ се накъдрих! А наздраве!
Замислих се - то си е сериозно и утре (щото сега ме мързи, или по-скоро все още "държи") ще пиша, но се чудя в коя тема! В тая за фаровете ли или в "конфликтния булевард"...
Бе я, наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар