Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Честито Фани. И наздраве.
    Ей сега ще ти отговоря и в скайпа.

Наздраве и на другите.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Я резултата:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:271220122535.jpg
Прегледи:1
Размер:89.0 КБ
ID:5437638

и резенче:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:271220122537.jpg
Прегледи:1
Размер:77.8 КБ
ID:5437639

Айде сега и ракийка и наздраве
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ма ти за такваз пача ли говореше...

След турско-мексиканско-перуанската сага с макса човек не може да възприема нормално диалозите с участието на вас двамата.

Ха наздраве.

Коментар

Утре ще пътуваме с КоНпотера за Горна да поработим малко.И да раздуем кой как е преял по празниците.Пейчев младши , ще ти звъннем и на тебе , ко си сободен се видим.Аз навигацията я качих де.
          НаздраЙ
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

След турско-мексиканско-перуанската сага с макса човек не може да възприема нормално диалозите с участието на вас двамата.

Ха наздраве.
            Коле, ти си извратен, бре!

Наздраве все пак

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              Хей, най-после и аз да се включа (отказвам се да изпивам почти 200-те пропуснати страници, мъчих се, мъчих да ви настигна, ноооо - не става).

Честито Рождество Христово на всички! С пожелания за хубави празнични дни, здраве, успех, късмет и пари!
              Най-неочаквано днес разбрах, че съм имала и имен ден, та да почерпя - на всеки каквото обича и му е на сърце, ядене, мезета, пиенце и музика!

Наздраве баровци и баровки!

И хубави предстоящи празници!
              Наздраве Фани!Жива и здрава да си!

Честито!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Убаво шкембе правят и на Горни Богров, хем ще ти държи сито. От чесън се не плаша, чак такъв вампир не съм. С'я поне разбрах що ти викат Мах-а.
                1-3, 1-3, 1-3...

Та наздраве!
                Разбрала си ти, цървули, рива кът магаре кът си тръгвах, сега некви цифри каканижеш, ако си ме излъгала за Горни Богров, ше се наям като змей с лют пипер и чесън и ще стана майстор шпакловчик.Ще запаля свещ за теб в параклиса на бензиностанцията, че може и да примърцаш тоз път.

Ай наздраве на сички и на Лаком Дол.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Ха наздраве.
                  Ма ти как се присети от завоалираните диалози, мръснико?
                  Ейй, само пионерчета у тоз бар, начи.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Разбрала си ти, цървули, рива кът магаре кът си тръгвах, сега некви цифри каканижеш, ако си ме излъгала за Горни Богров, ше се наям като змей с лют пипер и чесън и ще стана майстор шпакловчик.Ще запаля свещ за теб в параклиса на бензиностанцията, че може и да примърцаш тоз път.

Ай наздраве на сички и на Лаком Дол.
                    Никога не лъжа за шкембе чорба! С някои неща шега не бива. А Макса ще стане на Минимум, ама после, и лютото няма да помогне.

Наздраве!

Коментар

Честито, Фани! Да папкаш и да слушаш МНОГО Танас. Той е свестен младеж.
                      http://www.youtube.com/watch?v=wPw0Z5CtKTs
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Никога не лъжа за шкембе чорба! С някои неща шега не бива. А Макса ще стане на Минимум, ама после, и лютото няма да помогне.

Наздраве!
                        Ахъм, слушам жътварска стомничке, пак те е гепила амнезията от инвазията ми по сички адреси, нейсе/той горкията стоя мирно, затуй не продавам чугун за некой лев/, мой и баркода да се обажда вече, знам ли...

Наздраве!

Докът та чакам ще усуча утре едно кисело зеле с бекон, салата домати с лук/консерва, тия пластмаси ги мани/, имам едни розови направени от бабата на сетя - котьооо.

Коментар

Честито и от мен, Фани, поздрави и на Танасе.

Коментар

Фани, наздраве! Да си здрава, щастлива и много да се обичате с Наско! Наздраве на всички!
                            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Ахъм, слушам жътварска стомничке, пак те е гепила амнезията от инвазията ми по сички адреси, нейсе/той горкията стоя мирно, затуй не продавам чугун за некой лев/, мой и баркода да се обажда вече, знам ли...

Наздраве!

Докът та чакам ще усуча утре едно кисело зеле с бекон, салата домати с лук/консерва, тия пластмаси ги мани/, имам едни розови направени от бабата на сетя - котьооо.
                              И аз слагах домати, с лучец или праз и олио........умрем....
                              Нищо не съм забравила, ама повторението е майка на знанието, трябва да се ... затвърдяват знанията постоянно.

А наздраве!

Коментар

Коле, ти си извратен, бре!
                                Благодаря, благодаря...
                                Най-много се кефя като ми кажат, че нямам акъл, и веднага след това-че съм извратен.

И на теб наздраве.

Пия за стегнатите пачи!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X