Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се баба на село

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търси се баба на село

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    А честито!
    Аааа усещам ти тънкия намек! Искаш да черпя! Днеска ти имаш повод!
    Зависи какво даваш насреща... може да се жертвам да стана баба пък, знае ли човек...
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Тая работа ми се види, че стане с обява (подобна на тези "търси се изгубен лабрадор"). Значи, издизайнезираш си една обява, описваш си там и за GSM-ма, и за празниците, и за всичко - избираш селата (или малките градчета - разлика нема) от които предпочиташ да е бабата. Значи отиваш там и залепваш обявата на некой стълб на срецалото (сред селото, центъра, площада или както му казват там) или на вратата хоремаг-а.

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
        Тая работа ми се види, че стане с обява (подобна на тези "търси се изгубен лабрадор"). Значи, издизайнезираш си една обява, описваш си там и за GSM-ма, и за празниците, и за всичко - избираш селата (или малките градчета - разлика нема) от които предпочиташ да е бабата. Значи отиваш там и залепваш обявата на некой стълб на срецалото (сред селото, центъра, площада или както му казват там) или на вратата хоремаг-а.
        Това е добра идея, малко ме е страх да не попадна на измамници и подобни, затова предпочитам "препоръчана" баба. В днешно време представи си какви екземпляри ще се отзоват на обява, закована на стълба. Добре, че повечето са неграмотни.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Отнесохте се много несериозно към темата и аз все още си нямам баба на село!

Коментар

Мислим по въпроса ти.

п.п.
            Аз май се сдобих с баба на село ненадейно, като бонус към новата жена. Ммммм, бурканите тракат в кашончетата, мммм, плодове и зеленчуци, кокошки, овче сирене, мммм... Абе добра е бабата, има и дядо към нея, също съвсем правилен. Не съм ги виждал още, ама като си дойде жената от село, туингото много дълбоко газеше. Едвам разтоварих. Само дето е далече.

Препоръчвам метода. Ти трябва да си намериш мъж с баба на село.

Коментар

Ми ако може да преименувате темата на "Търси се мъж с баба на село, може и теляк". И ако може селото да не е много далече, или да има автомобил, различен от туинго. Така няма да се налага да пускам още теми

п.п. Ти затуй ли си качил някое и друго килце?

Коментар

брей, човек да не те подразни.

Коментар

Туй мъжете много несериозна работа, я по добре само баба, да не е толкоз ангажиращо.

Коментар

ПредлагАх ти дедо, при това Диджей, ама ти: Не, та не. С него върви и баба, в момента спи е те тука. Ама бабата изглежда на 19, та не знам дали ш,те кефи..
                    Последно редактирано от trajal; 21-09-12, 03:15. Причина: баба..:)
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Бре, с Мегдан Джедай,
                      ама не си от село, май?
                      Тук се търсят само баби, знай!
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

За тест-драйв можем да отпущим тъщата. У комплект с тъста. Тандемът е много сладък - ша надебелееш и неоправено по къщата нема да ти остане - сигурна бъди щото ще нахълтат у вас, ама за добро

Сега малко ме мрази обаче, щото им казах, че убиват Езел накрая.

А браво за идеята. Аз в село Славовица си имам една баба Нада - дружка на мойта баба Цана и им пазарувам поравно като имат път натам.

Успех в начинанието.
                        Драго
                        Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
                          За тест-драйв можем да отпущим тъщата. У комплект с тъста. Тандемът е много сладък - ша надебелееш и неоправено по къщата нема да ти остане - сигурна бъди щото ще нахълтат у вас, ама за добро

Сега малко ме мрази обаче, щото им казах, че убиват Езел накрая.

А браво за идеята. Аз в село Славовица си имам една баба Нада - дружка на мойта баба Цана и им пазарувам поравно като имат път натам.

Успех в начинанието.
                          Драго
                          Благодаря Тъщата ще ти я оставя, ама виж другата баба, може да я отмъкна. Така ще пазаруваш по-малко

Коментар

Хм, плагиатори....

Коментар

Ако правиш и ти такъв проект веднага мога да ти доставя трима " старци под наем " И да знаеш много ядът и много пият
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Моята идея беше друга, ама не четеш. А някой не само ми я е отмъкнал, ами и я е реализирал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X