Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се баба на село

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се баба на село

Пускам темата в спама, въпреки че е съвсем сериозно, не намерих подходящ раздел, а в "Купувам" ще е грозно.

Търся да си осиновя баба в някое малко селце. Да обича малки деца (и пораснали такива). Ще и ходим с малката на гости по празници и почивни дни, ще и купя GSM, ще и се обаждам, да не е самотна. Радост за бабата, радост и за нас Не търся наследство, къщи и такива глупости. Търся някой да ме среща на прага с радост като отида.

Очаквам предложения
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

От: Търси се баба на село

Толкова ти е хубава идеята, Виви!!! Безкрайна радост могат да донесат на възрастните хора едни такива срещи.
    Достатъчно е да се разходиш из околните софийски села и ще намериш. Особено на запад и северозапад.
    Колко болка има в очите на тези хора, изоставени от деца и внуци. Едните, защото се срамуват от тях. А другите, защото са хукнали да си търсят щастието/парите в мегаполисите.
    Може би пък това да е начин да се върне живота в умиращите заедно със своите последни пазители селища.

Коментар

Виве, разшетай се до Поповяне или Ковачевци. Хем ти е близо.

ПП: Може и Ярлово...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз като чета баба с препорьки се тьрси,а селата лесно.

Ковачевци,Юли месец,мога да им дрьпна една анкета на бабите там и да видим дали някоя ше се класира.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Моите баба и дядо много рано си отидоха от този свят, майка ми и баща ми са ми под ръка, но не е същото, като да "отидеш при баба". И така ми хрумна, че сигурно има много самотни баби, които по една или друга причина са останали самички. Обичам да пътувам, но не безцелно. Друго си е да има при кой да отидеш

Коментар

Виве, колко само си права.......друго е за дете да отиде в стара селска къща....господи как ми липсва детството. Аз имах прекрасно семейство, баба и дядо които ме обичаха и ме караха да се чувствам на най хубавото място на света. За жалост, моите родители си отидоха много млади и моите деца и тези на сестра ми не усетиха какво е да имаш баба и дядо. Затова се моля поне за моите внуци да съм една добра баба. Искренно се надявам да си намерите най милата баба, при която да се чувствате в света на приказките. Сигурна съм че и вие и тя ще имате не само полза от това общуване, Ще обогатите с чувства и радост дните си!
            Успех!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

А дядо .
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                А дядо .
                В кофти село живееш (София) иначе ставаш Предпочитам баба С дедовците има много ракия да пиеме, и ще се развали замисъла на идеята

Коментар

Първо: Живея в селска къща извън София.
                  Второ: Дядо, Диджей, все по-рядко се намира.
                  Трето: Колко па ракия да изпиеме.
                  .
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Едно от изискванията е селото да е извън околовръстното шосе на София и другите градове. Ако дядото може да вари ракия, идеята може и да се приеме, важното условие е да обича деца, да не се хваща за главата когато дечко ритне топката в марулите (това май много вдига летвата ).

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Първо: Живея в селска къща извън София.
                      Второ: Дядо, Диджей, все по-рядко се намира.
                      Трето: Колко па ракия да изпиеме.
                      .
                      Диджей, диджей, ама... дядо!
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Дядо,дядо,ама.....виж бабата!!!
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Добра е идеята. Ако и при мен да се провали по дребни причини. Но не пречи и пак да опитам.

Коментар

Какво стана, на никой ли не му се намира някоя излишна баба?

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Какво стана, на никой ли не му се намира някоя излишна баба?
                              И аз все се канех да попитам: на никой ли не му се намира излишен килограм злато?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X