Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верно е криза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Верно е криза

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
    За някакви комплекси ли става дума?
    Именно за комплекси става дума. Но не за кокплекси на тези които осмиват зареждането за два лева, а за комплекси на тези които са си купили супердупергъзартурбочарджър пичеловка, а нямат пари да я карат на нормалното гориво което е сложено от завода производител.
    За мен газ на една кола се слага единствено с цел да се намали разхода за гориво, освен в случаите в които човекът е някакъв еко маниак. Такава кола се купува за да се издигнеш в нечии очи(доста често в тези на слепите), и се ползва само за себеизтъкване. Важен е външния вид, имиджа който се създава сред гаджетата, и евентуалните бизнеспартньори, а човекът не осъзнава,ч е така става смешен в очите на виждащите.

Имаше такава тема за мой градски, който пита за газова уредба на Кайен. На всичко отгоре взел и по-евтината...

Кой каза по-горе-на гол тумбак-чифте пищови...
    А и вица за умрелия от глад е показателен.

Бай Ганьо, какво да правиш...

В скоро време
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

От година събирам информация каква газова уредба да сложа на един от джиповете си..

Рейндж Ровър Спорт - 400 коня, 4000 кубика, зверски разход!

Като го купих, струваше "само" 200 бона, ама времето беше друго! Не съм го купувал за да свалям жени, защото отдавна бях свалил най-качествената жена, дето се е раждала на тая земя... /по моите критерии/

Сега му сипвам по 50 кинта и то с много зло, стаено в душата...

Ако има начин да го захраня с кравешка пръдня, веднага съм ЗА! Ако ще да се редя на опашка!?

Дайте идея, как да мина с 10 лева и все пак да го карам!
      Последно редактирано от Volk; 10-05-12, 22:24.

Коментар

Мен пък ме гледат като марсианец като спра на бензиностанция (особено в малък град) да зареждам бензин във Фронтерата и кажа 30 литра. И питат: "Ама нали имаш газова???"
        Никой не може да ме накара да запаля колата, за да отида на бензиностанция да сипя за 2 лева. Ами то сигурно ходенето до бензиностанцията ми е 2 лева!
        Иначе е криза: 2008-ма бензинът беше 1.60, а сега е 2.60. Бих карал на всичко различно от бензин, стига да е икономически обосновано и да не е вредно за двигателя.

П.П. До сега жени със супердупергъзартурбочарджър пичеловка не съм свалял. През времето, когато се занимавах с гаджета 1995-2005 търкалях един Опел Кадет 1.3 набор 1979-та. Не съм имал проблем да ми върже
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X