Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верно е криза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Верно е криза

Направо си е криза. Преди малко, що да видя! Кайен зареди метан за 5лв! Това, май само в нашенско може да се види.

От: Верно е криза

Може да си е доливал до горе, а да не е разбрал, че жената снощи е заредила. Или засича разхода, с 5лв. колко километра
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

В събота едно русо маце с Х5ца зареди бензин за 7лв. И аз и бензинджията гледахме невярващо.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Хахаха... мама му стара, такава ни е цялата работа...
        Георги Тонев

Коментар

Вие пък сте, все намирате маана Хората са си дали последните стотинки за Кайени и Х5-ци, и не са им останали за гориво
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Криза си е отсЕкаде
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              ...Кайен зареди метан за 5лв!...
              То на таа прахосмукачка,само да и пуснеш радиото и 5лв. ги нема...Може па само чистачките да са на метан

Коментар

А по нашио край му викат "На гол г@з, чифтЕ пищоль"
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Умрял един човек и се изправил пред Свети Петър.
                  -Кажи сега моето момче, ти от какво се спомина ?
                  -Не мога срам ме е.
                  -Кажи де.
                  -Не, срам ме е.
                  -Виж сега пред мен, пред адвокат и пред лекар всичко се казва.
                  -Ами взех си Х5-ца на лизинг и умрях от глад.......
                  Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо
                  Кръвна Група: 0+

Коментар

Смешно ма редовно тук като спра и на колонката ми показва,че предния е сипал 10 или 20 кинта.Е верно,че повчето пьти не ги знам предния с какво е бил ма пьк си е криза,беше времето когато малка кола сьбираше 24 кинта резервоар,сега среден размер си иска стотина и горница
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Като зареждах последния път возилото бензинджията разправяше за едни 4 големи човека (нещо кат' бивши мутри ги описа) събрали 2 (два) лева да заредят. Ми аз го попитах дали не им е заредил запалката (ако е бензинова де).
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

От друга страна не мога да разбера - защо да не може да се зарежда за 7 или 8 лева. Или пък защо да няма S-класи или Кайени на LPG или CNG? За някакви комплекси ли става дума?
                        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                          .... Или пък защо да няма S-класи или Кайени на LPG или CNG? За някакви комплекси ли става дума?
                          Не бе. Ама като почне да те бърка зареждането си е проблем. За тия дето писах. Колко да са заредили? Няма и литър.
                          п.с. Ааа. Сега се сещам за едни от ж.к.Дружба (старата). Купили си на "партия" БМВ (някаква стара 3-ка). Ама пари за гориво йок. Та събират убавците цяла седмица стотинки и Събота Неделя ходят само до Дружба2 за кафе.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                            Не бе. Ама като почне да те бърка зареждането си е проблем. За тия дето писах. Колко да са заредили? Няма и литър.
                            п.с. Ааа. Сега се сещам за едни от ж.к.Дружба (старата). Купили си на "партия" БМВ (някаква стара 3-ка). Ама пари за гориво йок. Та събират убавците цяла седмица стотинки и Събота Неделя ходят само до Дружба2 за кафе.
                            И това го има... Но вече не се учудвам на нищо. Скоро един бензинджия ми разказваше, че по време на нощната им смяна е най-интересно, щото уж да не ги видят на газовите колонки предимно премиум клас идвали да зареждат, за да не ги гледат през деня. И другото интересно - ако има кола на колонката - подминавали бензиностанцията и правели кръгчета, докато са освободи и няма никой. Аз затова писах за комплекси. Аз не карам премиум клас в момента, но никак няма да се поколебая да си сложа газ и да си зареждам когато трябва, ако дойде такъв ред...
                            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Преди няколко дена докато си пиех кафето гледам едно паркирано лъскаво черно Гранд Чероки . Дойде човека запали и се чу хубавия звук на V8 двигател а да потегли и угасна . От джипа слезе човек на средна възраст облечен в хубав костюм извади от багажника една 10 литрова пластмасова туба и фуния сипа около половината от тубата запали и си тръгна . Нямам идея колко харчат тия черокита но с 5 литра едва ли може да мине много . Един приятел преди доста години ми разказа една случка някъде от осемдесетте години . Бившия гараж на ЦК идват новите тогава мерцедеси 126 с 6 цилиндров бензинов 2.8 литров двигател . С тях по договор идва и група германци от завода да обучи хората за текущите ремонти и поддръжка . Човека знае перфектно немски и контактува свободно с германците . Един ден един от шофьорите му казал да пита дали тези коли могат да харчат по малко въпреки че точно там едва ли на някой му е пукало за разхода . Човека пита инженера който води групата и германеца му отговаря хер Иванов който може да си позволи такава кола разхода на гориво му е най малкия проблем . Та и тука опираме до манталитет .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X