Направо си е криза. Преди малко, що да видя! Кайен зареди метан за 5лв! Това, май само в нашенско може да се види.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Верно е криза
Свий
X
-
От: Верно е криза
В събота едно русо маце с Х5ца зареди бензин за 7лв. И аз и бензинджията гледахме невярващо.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
То на таа прахосмукачка,само да и пуснеш радиото и 5лв. ги нема...Може па само чистачките да са на метанПървоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение...Кайен зареди метан за 5лв!...
Коментар
-
Умрял един човек и се изправил пред Свети Петър.
-Кажи сега моето момче, ти от какво се спомина ?
-Не мога срам ме е.
-Кажи де.
-Не, срам ме е.
-Виж сега пред мен, пред адвокат и пред лекар всичко се казва.
-Ами взех си Х5-ца на лизинг и умрях от глад.......

Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Смешно ма редовно тук като спра и на колонката ми показва,че предния е сипал 10 или 20 кинта.Е верно,че повчето пьти не ги знам предния с какво е бил ма пьк си е криза,беше времето когато малка кола сьбираше 24 кинта резервоар,сега среден размер си иска стотина и горницаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Като зареждах последния път возилото бензинджията разправяше за едни 4 големи човека (нещо кат' бивши мутри ги описа) събрали 2 (два) лева да заредят. Ми аз го попитах дали не им е заредил запалката (ако е бензинова де).Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
От друга страна не мога да разбера - защо да не може да се зарежда за 7 или 8 лева. Или пък защо да няма S-класи или Кайени на LPG или CNG? За някакви комплекси ли става дума?Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Не бе. Ама като почне да те бърка зареждането си е проблем. За тия дето писах. Колко да са заредили? Няма и литър.Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение.... Или пък защо да няма S-класи или Кайени на LPG или CNG? За някакви комплекси ли става дума?
п.с. Ааа. Сега се сещам за едни от ж.к.Дружба (старата). Купили си на "партия" БМВ (някаква стара 3-ка). Ама пари за гориво йок. Та събират убавците цяла седмица стотинки и Събота Неделя ходят само до Дружба2 за кафе.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
И това го има... Но вече не се учудвам на нищо. Скоро един бензинджия ми разказваше, че по време на нощната им смяна е най-интересно, щото уж да не ги видят на газовите колонки предимно премиум клас идвали да зареждат, за да не ги гледат през деня. И другото интересно - ако има кола на колонката - подминавали бензиностанцията и правели кръгчета, докато са освободи и няма никой. Аз затова писах за комплекси. Аз не карам премиум клас в момента, но никак няма да се поколебая да си сложа газ и да си зареждам когато трябва, ако дойде такъв ред...Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНе бе. Ама като почне да те бърка зареждането си е проблем. За тия дето писах. Колко да са заредили? Няма и литър.
п.с. Ааа. Сега се сещам за едни от ж.к.Дружба (старата). Купили си на "партия" БМВ (някаква стара 3-ка). Ама пари за гориво йок. Та събират убавците цяла седмица стотинки и Събота Неделя ходят само до Дружба2 за кафе.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Преди няколко дена докато си пиех кафето гледам едно паркирано лъскаво черно Гранд Чероки . Дойде човека запали и се чу хубавия звук на V8 двигател а да потегли и угасна . От джипа слезе човек на средна възраст облечен в хубав костюм извади от багажника една 10 литрова пластмасова туба и фуния сипа около половината от тубата запали и си тръгна . Нямам идея колко харчат тия черокита но с 5 литра едва ли може да мине много . Един приятел преди доста години ми разказа една случка някъде от осемдесетте години . Бившия гараж на ЦК идват новите тогава мерцедеси 126 с 6 цилиндров бензинов 2.8 литров двигател . С тях по договор идва и група германци от завода да обучи хората за текущите ремонти и поддръжка . Човека знае перфектно немски и контактува свободно с германците . Един ден един от шофьорите му казал да пита дали тези коли могат да харчат по малко въпреки че точно там едва ли на някой му е пукало за разхода . Човека пита инженера който води групата и германеца му отговаря хер Иванов който може да си позволи такава кола разхода на гориво му е най малкия проблем . Та и тука опираме до манталитет .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Хората са си дали последните стотинки за Кайени и Х5-ци, и не са им останали за гориво
Коментар