Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абе ние ли преди години бяхме по диви или момичетата нещо се побъркаха напоследък....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Абе ние ли преди години бяхме по диви или момичетата нещо се побъркаха напоследък

Ей станахте като авжиите и рибарите да си ги мерите. колега" Ну погади".....няма значение каква кола караш...малка или голяма...няма значение дали задкормилното устройство е от мъжки или женски пол.....гарантирам ти че и от двата пола има екземпляри взели книжка по скоро на късмет. Нека не си ги мерим,(щото нашето е по голямо от вашите.....когато мерим разтояние какво казваме наблизо е на един х§й място, ...о много е далеч на п§т§а си майна)..... аз също карам и съм карала от москвич, през лада,мерцедес, и мн. други, и до Краз и Шкода Европа. Но не мисля че жените не са достойни за уважение в света на автомобилистите.
    Иване леля, ти дорде се огледаш дали не пречиш на движението и мацката с хубавите крака ще е на другия тротоар. а който кара седнал на волана(така им викам аз на онези дето прегръщат кормилото)няма значение мъж или жена......той просто не си го може това е.
    Не разбирам защо се мислите за по висши в уменията по управление на МПС, да ви вадя ли извадки колко ПТП та с фатален край има предизвикани от мъже и жени. А стига сте дрънкали глупости. Даже и сами не си вярвате. Да вземем и ние да ви разказваме за пишман шофьори,случки бол, с лопата да ги ринеш.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

От: Абе ние ли преди години бяхме по диви или момичетата нещо се побъркаха напоследък

Лельо, не се пали толкова, да не си докараш някой инсулт...

Статистиките на важат, процентно мъжете каращи по пътищата са доста повече от жените, следователно и направените катастрофи ще са повече.
      Но не е това важното, просто на мъжете ни е много по-естествено управлението на коли и камиони, и други мепесета. Знам, че има такива жени-шофьори които скриват шапката на много мъже, но процентът им е доста малък.
      Разбира се има и мъже които се чудиш как са взели книжка, но и това не описва пълната картина.

В живота някои неща се удават по-добре на жените, някои по-добре на мъжете. Естествено разделение, няма нищо лошо в това.
      Например-един мъж не може да поддържа чиста и подредена една къща така както го прави някоя жена. И съответно жената не може да работи някои "мъжки" професии-например да копае канали на ръка. Жени -стругари също се срещат доста рядко. Не, че във всяка професия няма изключения, но са редки. Прости си има естествено разделение на това кое е работа за мъже, и кое за жени.

Та колкото и да са изравнени по брой имащите книжка-мъжете са си в стихията когато са зад волана, а жените са там по задължение един вид...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е Коле, сега ша са сборим...форумно разбира се, щото аз също мисля че работата се дели на мъжка и женска....ама че жените не изпитвали удоволствие от карането не съм съгласна. аз ОБОЖАВАМ да карам, и това ми е кеф, когато карам съм жива и чувствам. Когато продадох първия си Мерцедес(не защото беше Мерцедес а защото друг път даже и да продадем кола винаги има друга в резерв, а тогава нямах)...е разболях се вярвай ми два месеца ходих като болна, накрая купих едно рено, от кон на магаре ама има колела,мотор и ръмжи,и му спуках гьона. Винаги съм казвала че на този свят мога без всичко, без пари, без храна, без мъж, но без кола не мога.
        И понеже не искам да съм в пълно отрицание ще кажа,...съгласна съм че една жена не може да притежава физическите качества на мъжете, а ако ги има ще се замислим до колко е жена. Наистина не бихме копали или заваряли или носели тежки предмети. Но това също не обуславя и не може да се сравнява със шофьорлъка. Вярно повече са мъжете с книжки от жените....но и повече са мъжете с книжки които не могат да управляват сносно автомобил, но колко ще го признаят или даже са го разбрали че не могат да карат. А не дай си боже стане нещо на пътя...кой мъж ще признае че вината е негова, никой всеки ще каже тя тази не може да кара не знае правилника, и по причина че от както е произведен автомобила се е наложило правилото че видиш ли жените не могат да карат, няма мъж който ще повярва на жената. Е има един, моят мъж, около него все добре каращи жени, жена му, балдъза му, и дъщеря му. Например на сестра ми мъжът и не може да кара, и в тях кара най вече тя, по същата причина моето дете е в инвалидна количка, а майка ми покойница, защото ако тогава майка ми управляваше автомобила а не съпругът и, събитията нямаше да са такива. Но това АКО, не може да се връща назад. Затова карането не е шега нито придобито умение, нито притежание на сила. Карането е като таланта или се раждаш с него или са ти го ампутирали с първия плач.
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Моята жена пък обича да копа с мотиката и теслата и да прави стъпъла от гранитени блокове. Прави също и укрепвания на терасиран двор с паркинг блокчета. Като дойдат дървата на вилата помага и даже от време на време реже с резачката. Напоследък се научи да заварява, а аз не мога. Коси с коса, аз и това не мога.
          Няма шофьорска книжка, което е голяма загуба за мен, защото не пие алкохол.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
            Моята жена пък обича да копа с мотиката и теслата и да прави стъпъла от гранитени блокове. Прави също и укрепвания на терасиран двор с паркинг блокчета. Като дойдат дървата на вилата помага и даже от време на време реже с резачката. Напоследък се научи да заварява, а аз не мога. Коси с коса, аз и това не мога.
            Няма шофьорска книжка, което е голяма загуба за мен, защото не пие алкохол.
            Ти си на крачка от КомунизЪма,бе пич.Я да земе и книжка,и си глей рахата.

Коментар

Мойта пък не само,че не умее да кара,ми не умее и да се вози.

Коментар

По статистика много повече мъже загиват на пътя дори и в днешно време. Имаше изследване, че се дължи на тестостерона. Много мъже искат да се докажат на пътя.

Коментар

Първоначално публикуван от Anette Преглед на мнение
                  По статистика много повече мъже загиват на пътя дори и в днешно време.
                  Вече почти не. А когато беше, се дължеше на факта, че мъжете повече пътуваха.

Коментар

Ммм, да, в днешно време тестостерона вече не е пряко свързан с мъжете... Всичко се изкилеферчи..
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Загиналите по пътищата са главно в раздела "малоумници" и каръци. Мъже-жени-и сред двата пола има от двете групи.
                      Лошото е когато не си малоумен, и си караш нормално и по човешки, и те сполети "каръка". Доста често под формата на малоумник засилен със скорост над умствените му възможности...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X