Та така колеги преди 8 години и половина моя милост беше на 18 и в 11 клас стана правоспособен водач както и почти цялата компания по онова време... И както си му е реда всички получихме от мама и тати по една старичка количка подарък да се учим, аз лично бях един от тарикатите със западен лично мои автомобил Пежо 205 1.9дизел с 2 години по младо от мен
. И както си му е реда се започна с лудориите и простотиите по улиците и всеки се разписа с по някоя изкривена ламарина, за щастие без серйозни последици, което като се замислим сега е било чист късмет. Но е факт че тогава гонките по улиците и каскадите бяха резервирани за момчешката част а момичетата или се возеха и пищяха от страх или ако имаха книжки караха плахо и бавно. А да чуя за катастрофирал 18 - 22 годишен по новините беше изключение а за момиче направо абсурт или просто ми е обягнал този факт. Та за това се чудя какво става днес всеки ден чета в нета вестника или слушам по телевизията как някаква мацка се е отрепала някъде... Не мога да разбера момичетата на 18 ли станаха по смели и безотговорни или момчетата започнаха да се застояват повече време в салоните за красота???

Коментар