Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абе ние ли преди години бяхме по диви или момичетата нещо се побъркаха напоследък....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Абе ние ли преди години бяхме по диви или момичетата нещо се побъркаха напоследък

Когато карам кола, от време на време ми се случва да псувам околните. Винаги ги псувам в мъжки род. Може да е сексистко, но това е положението. Интересното е, че около половината от псуваните от мен шофьори се оказват жени. Обикновено глупостите, които вършат са на пръв поглед незначителни:
    Неспазване на лентите за движение (засичане).
    Отнемане на предимство на дясностоящ на равнозначно кръстовище (особено ако е Т-образно).
    Неизползване на мигачи.

Това описва най-добре ситуацията при повечето:
    Жената-шофьор е като звезда в небето. Ти я виждаш, а тя теб - не.

П.П. Един път или май два пъти ме е карала една руса леля с такси. Караше по-добре от повечето мъже.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

От: Абе ние ли преди години бяхме по диви или момичетата нещо се побъркаха напоследък

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
      ...Интересното е, че около половината от псуваните от мен шофьори се оказват жени...
      Точно така, а другата половина ...съвсем естествено са мъже.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Точно така, а другата половина ...съвсем естествено са мъже.
        И това е при положение, че може би над 80% от шофьорите по улиците са мъже.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
          +1
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
            Момчета не мислете че като господ ви е дал едно парче месо повече ...
            Не е повече.Има го и при жените и при мъжете.Просто при едните е обърнато с хастара навънкаПроблема е,когато се използва за мислене.
            А и при шофьорските изпити,жените винаги са с едни Гърди напред.То и затова повечето възприемат главите си единствено като вторичен полов белег

Определено всички жени имат поне една добра черта...

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
              Преди не по-малко от петнайсет години...
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Абе жените берът ядове, щото мнооого го мислят това шофирането - откъде да мина, какво ще стане. Мъжете нямат тоя проблем - при тях е точно обратното, не мислят, ако не се налага. Карането е автоматика, също като ходенето, и добра координация на крайниците. Има хора, дето не могат с едната ръка да се тупат по главата, с другата да си галят корема. Което е все едно да не може да въртиш геврек с лявата, с дясната да сменяш скорости... а пък има и два крака и става една...
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Пък ако се налага с другата ръка да се "обръща внимание" на баджака на пасажерката става хептен страшно...

Не се сещам на кого беше подпис, но е нещо като:
                  "Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка". Разликата между жените и мъжете зад волана е главно в начина на протичане на процеса. Мъжете не ссе замислят, всичко е почти автоматизирано, и става лесно и непринудено, докато при жените се получава като със стоножката която решила да решава с волята си кой крак кога да премести, и накрая паднала...

Пак казвам-има жени шофьори които скриват топката на много мъже, не става въпрос за тях. Говоря за общия случай.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Абе жените берът ядове, щото мнооого го мислят това шофирането - откъде да мина, какво ще стане. Мъжете нямат тоя проблем - при тях е точно обратното, не мислят, ако не се налага. Карането е автоматика, също като ходенето, и добра координация на крайниците. Има хора, дето не могат с едната ръка да се тупат по главата, с другата да си галят корема. Което е все едно да не може да въртиш геврек с лявата, с дясната да сменяш скорости... а пък има и два крака и става една...
                    Точно! Аз лично като ме питат някой прост въпрос от типа кой педал е спирачката първо се замислям, а като седна зад волана го знам инстинктивно. Както като те питат с кой крак тръгваш се замисляш преди да отговориш, аз не знам с кой крак тръгвам.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Егати дискусията!
                      Пълно е с идиоти по пътищата и от двата пола. Проблемът дойде от това, че започнаха да дават книжки на куцо, кьораво и сакато. А най-опасната комбинация е задкормилно устройство без мозък с мощна кола. Има ги в изобилие...

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                        Егати дискусията!
                        Пълно е с идиоти по пътищата и от двата пола. Проблемът дойде от това, че започнаха да дават книжки на куцо, кьораво и сакато. А най-опасната комбинация е задкормилно устройство без мозък с мощна кола. Има ги в изобилие...
                        И неадекватна пътна полиция,дето дебне в храстите да върже надницата...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Погледнете пак заглавието на темата.
                          В него са намесени жените-шофьори. Простата истина е, че жените не стават за шофьори. Поне в по-голямата си част. Тракторката да не ми скача сега,ч е има какви супер-шофьорки, това са изключения.
                          Онзи ден дадох камиона в ръцете на едно 22 годишно момиче, че бях пил. Според баща и-кара много добре, даже с бъгито събирала очите на много хора... Но като караше камиончето-едвам се сдържах да не си поискам волана обратно...
                          Та женския шофьорлък, съчетан с никаквия опит по пътя, и як двигател водят до черна хроника...

Момичето е дъщеря на мой добър приятел, има си сериозен приятел, при това полицай, така, че всякакви подмятания на сексуална тема са неуместни.
                          На времето през далечната 1988 година моя инструктор казваше : Няма негър скиор и жена шофьор но ако някога еволюцията реши да си направи експеримент това ще е негър скиор
                          Последно редактирано от sek.1; 10-05-12, 06:40.
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ей туй мъжете си мислите че само вие можете да държите здраво геврека и докато гледате краката на мацките по тротоара да мислите дали ще ви върже с тая кола.
                            За негъра скиор...щото не му трябват ските, що не си ги заврете някъде дето ще вземете да мислите с горната си глава.
                            А моят инструктор казваше че москвичът няма пета скорост и да карам само до четвърта....а газта била само за набиране не за състезание.
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

От моите не малко години и километри по пътищата мога да кажа че има неща които само жена може да ги направи . Карам все големи коли Лада Нива ; Рено Еспейс служебни VW Пасат и камион Камаз . Върха на сладоледа беше преди няколко години в една тясна квартална улица една девойка със Ситроен изпреварвайки цялата събрала се колона от нейната страна излезна челно срещу камаза и спря на няколко метра от бронята . Мене ме хванаха бесните натиснах тромбите пуснах рязко съединителя тая включи задна но явно и беше трудно да задържи прав волана назад та се качи леко на тротоара и си обърса цялата лява страна в един стълб . Вярвай ми такава дивотия няма мъж който да я направи . Другото което редовно ми се случва да ме засече кола от типа на Опел Корса с жена на волана а аз с 2 тона джип се чудя как да спирам . Тук мъжете поне се съобразяваме с принципа на по големия Колкото до краката на тротоара защо ни обвинявате нас ?? Вие се обличате така че всичко да се вижда с една единствена цел някой мъж да го види и оцени Преди петнайсетина години в стария завод имах една колежка ОТК тогава беше някъде към 45 години които не и личаха от никъде. Като минеше из цеховете все някой и подмяташе нещо и тя му хвърляше един змийски поглед а като стигнеше коридора на администрацията на лицето и грейваше една усмивка . Един ден и викам ей Катя каква лисица си само а тя ми отговори ако спрат да подсвиркват след мен и в завода значи вече за нищо не ставам .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                От моите не малко години и километри по пътищата мога да кажа че има неща които само жена може да ги направи . Карам все големи коли Лада Нива ; Рено Еспейс служебни VW Пасат и камион Камаз . Върха на сладоледа беше преди няколко години в една тясна квартална улица една девойка със Ситроен изпреварвайки цялата събрала се колона от нейната страна излезна челно срещу камаза и спря на няколко метра от бронята . Мене ме хванаха бесните натиснах тромбите пуснах рязко съединителя тая включи задна но явно и беше трудно да задържи прав волана назад та се качи леко на тротоара и си обърса цялата лява страна в един стълб . Вярвай ми такава дивотия няма мъж който да я направи . Другото което редовно ми се случва да ме засече кола от типа на Опел Корса с жена на волана а аз с 2 тона джип се чудя как да спирам . Тук мъжете поне се съобразяваме с принципа на по големия Колкото до краката на тротоара защо ни обвинявате нас ?? Вие се обличате така че всичко да се вижда с една единствена цел някой мъж да го види и оцени Преди петнайсетина години в стария завод имах една колежка ОТК тогава беше някъде към 45 години които не и личаха от никъде. Като минеше из цеховете все някой и подмяташе нещо и тя му хвърляше един змийски поглед а като стигнеше коридора на администрацията на лицето и грейваше една усмивка . Един ден и викам ей Катя каква лисица си само а тя ми отговори ако спрат да подсвиркват след мен и в завода значи вече за нищо не ставам .
                                Най-уникалното изпълнение което съм виждал беше на магистралата Варна-Шумен в силен сняг и бял път. Тъй като скоро бяха минали снегорини и бяха очистили достатъчно място да може да се кара и изпреварва отдясно се бе образувала пряспа. От далече още ни направи впечатление един сеат толедо който се движеше с 2-те гуми в пряспата с не повече от 20-30км./ч.(то и не можеше с повече като 2-те гуми са в 30-40см. сняг) и тъй като карахме бавно заради времето(70 км./ч.) имахме време да коментираме и бяхме сигурни че е жена. Оказа се жена на средна възраст която стискаше волана много здраво с 2 ръце, надвесена напред към предното стъкло което заради това че се е надвесила напред беше силно изпотено и чистачките бяха включени на макс въпреки че реално нямаше почти никаква нужда от тях. При изпреварването всички в колата я погледнахме с недоумение а тя горката гледаше изплашено и жално като теле в железница. За краката на тротоара инструктора ми ме е учил да намаля(в учебната той намаляше, нали има педали и той) и да я огледам, като преди това се уверя че не преча на другите участници в движението.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X