Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеНа село в сладкарницата имаше и бира...Ае!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеТе, спамерите за друго не стават... Че са прости, сами се издават...!
Я да та питам на всепрочетение:
Ти коя събота ша прайш пак сбирка на бара у вас на верандата, А?Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеТи коя събота ша прайш пак сбирка на бара у вас на верандата, А?Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
За това лЕгна болен, щото му секнаха Бар-овите сбирки.
Ти му говориш, че млякото е вредно, особено в комбинация с риба. Той не вдява... ми нека жули 'апчета
Ае! На бираСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеТи коя събота ша прайш пак сбирка на бара у вас на верандата, А?Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение10.02.2014?Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
О, благодаря Ви от сърцето Си, Ваше Сиятелство..! Благодарение на Вас, първият Ми почивен ден от уйкенда Ми, ще бъде изпълнене с радост и щастие..))))
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеДобро утро, Ваше Превъзходителство,Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Честит празник на всички влюбени трезвеници..!
Довечера, докато вие празнувате, Председателят ще работи.!
Той, затова Е Председател.!!!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар