Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеНа това работа ли му викаш?
[ATTACH=CONFIG]723198[/ATTACH]Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеЯ, маркуча хваща окото - преден план
Наздраве Жоре!
П.П. И моля, без "наздраве" в светая светих на трезвенНостта.!!!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
И АЗ от една седмица не съ пил (само едно малко уиски за рожден ден и една малка бира) алкохол. Та ше се възползвам от лимонадката. Даже е ся ше си нАправа и едно кафенце с млекценце.
п.п.С Крумчо нещо се разменихме в пиенето. Цъ цъ.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Аз ще се връщам в правата вяра. Коленопреклонно моля негово Височайшо Ненагледно Величество Прецедателя да ме приеме с наведена глава в клубът Му. Искренно се разкайвам, посипвам си главата с пепел(може и с друго) и се надявам, че молбата ми ще бъде удовлетворена. Поклон пред дарбата и величието Ви..............................................Къде продават мляко?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениепосипвам си главата с пепел(може и с друго)
Сорри, Председателю!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТарга, ко пи бре?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеБира, ама се разкайвам.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар